“Τέλος καλό-όλα καλά;;;”

αναρωτιέται ο "Συνδυασμός Ευθύνης"

για το “Θέμα των 11 της ΔΕΑΔΟ” και αναμένει να διαφανούν περισσότερα μετά τις γιορτές

Μια σύντομη ανακοίνωση είναι ο κατά το «Συνδυασμό Ευθύνης» απολογισμός του «Θέματος των 11 της ΔΕΑΔΟ» και της προχθεσινής πολύωρης και εξαντλητικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το …μη θέμα. Ο τίτλος της ανάρτησης στο Facebook του «Συνδυασμού» καταγράφει και τις παραμέτρους του θέματος που μένει να διαπιστωθούν και τις ανησυχίες που δεν έχουν αρθεί ολοσχερώς.

 

Η ανακοίνωση του “Συνδυασμού Ευθύνης”

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ – ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;                                                                                                 selogo

Με αίσιο τρόπο έληξε η περιπέτεια των εργαζομένων στη ΔΕΑΔΟ. Η λογική συνεπικουρούμενη από το νόμιμο αλλά και το ηθικό έφερε τα καλύτερα των αποτελεσμάτων. Το δημοτικό συμβούλιο στις 20/12/2016 με ομόφωνη απόφασή του (27-0) έκρινε ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων είναι νόμιμες, επικυρώνοντας στην ουσία αποφάσεις προγενέστερων δημοτικών συμβουλίων.
Η ανακοίνωση των τριών κυβερνητικών βουλευτών λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αφαίρεσε και τα τελευταία νομικά επιχειρήματα από την φαρέτρα όσων ήταν θιασώτες της απόλυσης των εργαζομένων. ( Οι οποίοι δεν ήταν και τόσοι πολλοί. Στην ουσία ένας. Ο δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης κος Δημόπουλος). Με ψήφους δε συμβούλων και της πλειοψηφίας (15-12) η συνεδρίαση θεωρήθηκε και ορίσθηκε ως συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΔΕΑΔΟ ΑΕ και η ληφθείσα απόφαση ως απόφαση Γ.Σ ΑΕ.

Είναι πλέον βέβαιο ότι οι εργαζόμενοι θα κάνουν καλές γιορτές στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους. Ευχόμαστε
σε αυτούς αλλά και σε εσάς ότι καλύτερο από εδώ και πέρα και πρώτα από όλα ΥΓΕΙΑ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!! (Τα υπόλοιπα μετά τις χρονιάρες μέρες που έρχονται)….