Μαυρίδου: δεν φταίω εγώ,

φταίτε εσείς και οι συνάδελφοί σας

απαντώντας στη Σκούφα για την μη πρόσκληση σε σύσκεψη

 

 

 

 

Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας απάντησε σήμερα στην καταγγελία Σκούφα για αποκλεισμό της από σύσκεψη με τους βουλευτές Πιερίας για την αντιμετώπιση πρόσφατων καταστροφών και -κατά την προσφιλή τακτική των πιερικών Γραφείων Τύπου- απάντησε σε … δημοσιεύματα, όχι σε καταγγελία. Από την απάντηση προκύπτει και το τελικό ερώτημα, αφού ήταν οι τρεις βουλευτές της ΝΔ που ζήτησαν την σύσκεψη και η κα Μαυρίδου γνωρίζει ότι ο νομός έχει τέσσερις -4- εν ενεργεία βουλευτές: Γιατί δεν κάλεσε στην σύσκεψη την Σκούφα, αφού “σε συσκέψεις που προκαλούνται από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, δεν γίνεται καμία εξαίρεση προσώπων και θεσμών που υπηρετούν την Πιερία, όπως άλλωστε το έχω πράξει σε κάθε ευκαιρία που απαιτήθηκε”;;;

ΥΓ: η φωτογραφία είναι από παλιότερη επίσκεψη των δύο αιρετών στη ΓΓ Ισότητας

 

 

 

 
Ελληνική Δημοκρατία
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας
28ης Οκτωβρίου 40 – 601 00 Κατερίνη
τηλ. 2351 351 260, 261, 262 – fax. 2351 0 20036
email: press@pieria.pkm.gov.gr

Κατερίνη, 16.07.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Απάντηση σε σχετικά δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο
από την βουλεύτρια Πιερίας, κα Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

 

Σοφία Μαυρίδου: «Η Πιερία και η λύση των προβλημάτων, πάντα σε πρώτο πλάνο και σε αγαστή συνεργασία με θεσμικά πρόσωπα και φορείς».

 

Είναι σε γνώση μου, ότι η Πιερία διαθέτει τέσσερις βουλευτικές θέσεις. Όμως η συνάντηση την οποία επικαλείσθε, έγινε με μετά το σχετικό αίτημα των τριών βουλευτών της Πιερίας που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία.

Είναι αυτονόητο ότι, αν το ζητούσατε και εσείς, δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα για την συμμετοχή σας, το οποίο άλλωστε έχετε διαπιστώσει, ότι πράττω κατά την αυτοδιοικητική μου θητεία.

Σκοπός μου είναι να λύνονται τα προβλήματα της Πιερίας, με την αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων θεσμικά φορέων, όταν πρόκειται να αντιμετωπιστεί ένα θέμα που αφορά την Πιερία, και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.

Επίσης, γνωρίζετε ότι, σε συσκέψεις που προκαλούνται από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, δεν γίνεται καμία εξαίρεση προσώπων και θεσμών που υπηρετούν την Πιερία, όπως άλλωστε το έχω πράξει σε κάθε ευκαιρία που απαιτήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση να υπενθυμίσω ότι τόσο οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οι συνεργάτες μου, το γραφείο μου, όσο και εγώ η ίδια, είμαστε πάντοτε ανοικτοί σε ενημέρωση και συνεργασία προς όφελος της περιοχής μας, τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στους συνεργάτες σας.