Συγχαρητήρια Κουκοδήμου

σε Τζήμα και Φαλάρα

για την παραμονή τους στην Πιερία

 

 

 

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
10-02-2020

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου στον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γιώργο Τζήμα για την παραμονή του στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Πιερίας μετά τις πρόσφατες κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εκτιμήθηκε η υπευθυνότητα και η συνέπειά του, το ήθος και η υψηλή αίσθηση του καθήκοντος που επέδειξε στη μέχρι σήμερα πορεία του.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, στη συνεχή μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας, υγεία, δύναμη προσωπική και υπηρεσιακή επιτυχία.

Η εδραιωμένη συνεργασία μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

Κωνσταντίνος Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης

 

 

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
11-02-2020

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου στο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πιερίας Πύραρχο Ευάγγελο Φαλάρα

 

Θερμά συγχαρητήρια στον  Πύραρχο Ευάγγελο Φαλάρα για την παραμονή του στη θέση του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Πιερίας.

Είμαι βέβαιος, ότι, θα συνεχίσει να επιτελεί το ιδιαίτερα αποδοτικό & αποτελεσματικό του έργο στην ευρύτερη περιοχή, τόσο  στο επίπεδο της πυρόσβεσης, όσο και της πρόληψης – αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών.

Εύχομαι υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στο δύσκολο έργο του, με στόχο την ασφάλεια του πολίτη, ενώ εκφράζω τη βεβαιότητα ότι η αγαστή και με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης συνεργασία μας, θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας,