Η πρώτη ομιλία Τσίπρα

μετά τον συμβιβασμό ΗΠΑ-Novartis

στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στο Στάδιο Ξιφασκίας

 

 

 

Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στο Στάδιο Ξιφασκίας (Ελληνικό). Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Χθες, κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «έχει επιλέξει να μετατρέψει την πολιτική ζωή σε βούρκο για να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, για τα οποία ευθύνεται ο ίδιος». «Οι παρακρατικές πρακτικές σκοτεινών εποχών της μεταπολίτευσης που έχει όμως ανασύρει ο κ. Μητσοτάκης είναι καταδικασμένες στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών και όχι μόνο δεν θα καλύψουν τα αδιέξοδα της κυβέρνησης του, αλλά θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους εμπνευστές και κληρονόμους», είπε και απηύθυνε κάλεσμα για να δoθεί ισχυρό μήνυμα ενότητας, συστράτευσης και επανεκκίνησης.

 

 

 

Ομιλία στη συνεδρίαση της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Ομιλία στην έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.#ΣΥΡΙΖΑ #ΠροοδευτικήΣυμμαχία

Posted by Alexis Tsipras on Saturday, 27 June 2020