ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

του Δήμου Δίου-Ολύμπου

(ανακοίνωση)

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ                                                                                                         logo DDO
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επικοινωνία
Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Τηλέφωνο 2352350100
Διεύθυνση Αγ. Νικολάου 15, Λιτόχωρο
Email dimos@dion-olympos.gr
Website www.dion-olympos.gr

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου ανακοινώνεται ότι λόγω των πάρα πολλών ζημιών που έχουν σημειωθεί σε σωληνώσεις ύδρευσης πολλών συνδημοτών μας στο Λιτόχωρο, ενδεχομένως να παρατηρούνται κατά τόπους και τις επόμενες ημέρες σύντομες διακοπές νερού, απαραίτητες για να πραγματοποιηθούν οι επιδιορθώσεις βλαβών.

Σε γενικές γραμμές η μειωμένη φυσική ροή ύδατος(συνέπεια του επί πολλές ημέρες ολικού παγετού) συνεχίζει να υφίσταται, όμως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια αντιμετώπισης κι έχει αποφευχθεί μέχρι στιγμής γενικευμένη διακοπή υδροδότησης- φαινόμενο που έχει ήδη παρατηρηθεί σε αρκετές άλλες πόλεις.

Με σύμμαχο την άνοδο θερμοκρασίας, τις ακατάπαυστες εργασίες επιδιορθώσεων και κυρίως την ήπια κατανάλωση νερού που καλείσθε να συνεχίσετε να κάνετε, η υδροδότηση θα συνεχίσει κανονικά και η κατάσταση θα βελτιωθεί σταδιακά.

Σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τους συνδημότες μας ότι η υπηρεσία καθαριότητας, παρά τις δύσκολες συνθήκες, προσπαθεί με κάθε μέσο να πραγματοποιεί κανονικά, στο μέτρο του δυνατού, την αποκομιδή (σήμερα έγινε με δύο 4Χ4 οχήματα και με 1 απορριμματοφόρο).

Απευθύνει όμως έκκληση στους συνδημότες μας να μην πετάνε στους δημοτικούς κάδους στάχτες και κάρβουνα γιατί πέρα από την φθορά των κάδων και των οχημάτων, υπάρχει και σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς.

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά για την υπομονή σας και τη συνεργασία!

 

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Λιτόχωρο, 14 Ιανουαρίου 2017