Στην Καίτη Νίκα-Μάνου

το 1ο βραβείο παιδικού Ορθόδοξου Χριστιανικού βιβλίου

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου και ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος που παρέστη στη λαμπρή τελετή της βράβευσης, συν χαίρουν την Καίτη Νίκα-Μάνου

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ                                                                              

Επικοινωνία
Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Τηλέφωνο 2352350100
Διεύθυνση Αγ. Νικολάου 15, Λιτόχωρο                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Email dimos@dion-olympos.gr
Website www.dion-olympos.gr

Το πρώτο βραβείο παιδικού Ορθόδοξου Χριστιανικού βιβλίου, στην Καίτη Νίκα-Μάνου

 

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017,  στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2FM», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και ενώπιον του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ. κ. Σεραφείμ, διοργάνωσε ειδική εορταστική εκδήλωση στην οποία απονεμήθηκαν βραβεία σε όσους διακρίθηκαν.

Το πρώτο βραβείο παιδικού Ορθόδοξου Χριστιανικού βιβλίου (“η μέρα αρχίζει ξανά”, εκδοθέν από τον Οκτώβριο του 2014), απονεμήθηκε από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς Ιωάννη Τραγάκη στη Διευθύντρια του δημοτικού παιδικού σταθμού Λιτοχώρου Καίτη Νίκα-Μάνου.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου και ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος που παρέστη στη λαμπρή τελετή της βράβευσης, συν χαίρουν την Καίτη Νίκα-Μάνου για το υψηλό επίπεδο της εργασίας που παρέχει στα παιδιά μας, με επιστέγασμα την βράβευση από το φορέα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

 

 

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης
Λιτόχωρο, 30 Ιανουαρίου 2017