Συγχαρητήρια Μαυρίδου & Χιονίδη

στο Γιώργο Κωνσταντόπουλο

για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη, Τ.Κ. 60132
e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
ιστοσελίδα: http://www.pkm.gov.gr
facebook: www.facebook.com/perifereiakienotitapierias

 

Κατερίνη, 23 Μαΐου 2018

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
στον πρώην υφυπουργό Υγείας, Γιώργο Κωνσταντόπουλο, για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος

 

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον πρώην υφυπουργό Υγείας, κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο,για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και του εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Είμαι βέβαιη ότι με σύνεση και υπευθυνότητα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου του ρόλου. Σε ένα αβέβαιο περιβάλλον οικονομικής αστάθειας, ο δυναμισμός, η ικανότητα και η εμπειρία που διαθέτει, θα συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη καινοτόμων δράσεων προς όφελος του τόπου του, του κλάδου των εξαγωγών και κατ΄επέκταση της εθνικής οικονομίας καθώς και  στην προάσπιση και θωράκιση των συμφερόντων του κλάδου,με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών
της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σοφία Μαυρίδου

 


 

Δήμος Κατερίνης
Γραφείου τύπου
06-06-2018

 Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη,

για την εκλογή του πρώην υφυπουργού Υγείας Γιώργου Κωνσταντόπουλου στη θέση

του Προέδρου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος

 

 

Εκφράζω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια στον πρώην υφυπουργό Υγείας, Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και του εύχομαι ολόψυχα υγεία, δύναμη και εποικοδομητική θητεία στο υπεύθυνο έργο που αναλαμβάνει.

 

Με όχημα τη γνώση, τις ικανότητες, την συνέπεια και τη δημιουργικότητα που τον διακρίνουν είμαι βέβαιος ότι θα εργαστεί άοκνα & καινοτόμα, για την συστηματική ανάπτυξη του κλάδου των εξαγωγών, τη βελτίωση της παραγωγής των ελληνικών προϊόντων και την ανόρθωση της οικονομίας, την οποία τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

 

Η διαχρονικά αξιόλογη και δυναμική διαδρομή του συνιστούν εγγύηση για τη θετική συμβολή του στις επιδόσεις του ελληνικού επιχειρείν και στην πορεία των ελληνικών εξαγωγών.

 

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης