Είναι ακόμα εδώ

και επικεφαλής

παρά τα επίμονα σενάρια περί του αντιθέτου – Τζικακόλιας “αδειάζει” Δημόπουλο που ονειρευόταν διαγραφή Πατρή

Αν και πρωταγωνιστούσε -εδώ και μέρες- σε σενάρια που τον ήθελαν να ανασυντάσσεται και να τάσσεται και πάλι υπό άλλο υποψήφιο δήμαρχο ή και να εγκαταλείπει την δημοτική κούρσα, ο Νίκος Λάππας ανακοίνωσε σήμερα τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού του (που παραμένει … ανώνυμος).

Επιβεβαίωσε έτσι ότι παραμένει στην κούρσα διεκδίκησης της δημαρχίας και όσοι ασχολήθηκαν με τα σχετικά σενάρια, έχασαν -τουλάχιστον- τον καιρό τους. Σίγουρα, έχασαν και μια 12άδα υποψήφιους που φιγουράρουν στην πρώτη σχετική ανακοίνωση Λάππα. Στους 12 αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο σημερινός τοπικός σύμβουλος Καρίτσας Γιώργος Τζικακόλιας, τον οποίον φέρεται να προόριζε ο δήμαρχος Κ. Δημόπουλος για αντικαταστάτη του σημερινού προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, Αστέριου Πατρή, αφού προηγουμένως διέγραφε τον Πατρή… για ασυμφωνία χαρακτήρων, της τελευταίας στιγμής. Πιθανώς, η διαγραφή αυτή και η αντικατάσταση δεν θα συμβεί, αφού ο Τζικακόλιας τάχθηκε με το Λάππα και η διαγραφή Πατρή θα γινόταν με το σκεπτικό ότι δήλωσε υποψήφιος με τον Γερολιόλιο.

Σημ. ΕτΟ: όπως συνέβη και με ανάλογες ανακοινώσεις των υπολοίπων συνδυασμών, η ΕτΟ δημοσιεύει σήμερα την πρώτη ανακοίνωση υποψηφίων του Λάππα και δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με το θέμα αυτό. Είναι γνωστή η θέση της Εφημερίδας ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι μετέτρεψαν την εξασφάλιση συνυποψηφίων τους σε μόνη και κύρια προεκλογική ασχολία, “ροκανίζοντας” μια -μακρά σε χρόνο- προεκλογική περίοδο, προκειμένου να μην δοθεί χρόνος για ουσιαστικότερη συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο και τον δήμο.

Η ανακοίνωση Λάππα

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

 

Λιτόχωρο, 8 Μαρτίου 2019

 

«Με τα νέα δεδομένα που έρχονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το πνεύμα συνεργασίας είναι πλέον το «Α» και το «Ω» για την επόμενη μέρα και στον δικό μας Δήμο.

Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, ένας τόπος ευλογημένος από τη Φύση και την Ιστορία, έχει ανάγκη από ανθρώπους με εντιμότητα, συνεργατικότητα και όραμα για την περιοχή μας!

Για τους παραπάνω λόγους, όλοι εμείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο, Νικόλαο Λάππα και δηλώνουμε την υποψηφιότητά μας για Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον νέο ανεξάρτητο συνδυασμό μακριά από κάθε κομματική ή άλλη δέσμευση, με μοναδικό σκοπό κι επιθυμία μας το καλό του τόπου και των συνδημοτών μας!».

(Ακολουθούν τα πρώτα 12 ονόματα υποψηφίων στο σύνολο του Δήμου μας με αλφαβητική σειρά:)

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΚΟΛΕΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΚΟΣΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΙΑΦΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΜΙΧΩΛΟΣ ΝΕΣΤΩΡ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΠΟΥΖΑΝΙ ΓΙΕΤΝΟΡ («ΝΙΚΟΣ») του ΣΑΔΙΚ

ΡΟΔΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΖΙΚΑΚΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΩΜΑ

ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΦΟΥΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

 

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και νέες ανακοινώσεις με ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και μελών της Επιτροπής Οργάνωσης Εκλογικού Αγώνα και Προγράμματος, καθώς και ανακοινώσεις για  την ονομασία, το σήμα του συνδυασμού και τις βασικές προγραμματικές θέσεις,.

Καλό αγώνα σε όλους!