Στην Κατερίνη η Σπυράκη

(και επίσημα)

μιλάει στο Επιμελητήριο – απόψε στην Κατερίνη και ο Αλέξανδρος Μαλλιάς

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διοργάνωση Ενημερωτικής Εκδήλωσης από το Επιμελητήριο Πιερίας

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της συνεχούς, πλήρους και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε.: Ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής”, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 20.00, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας  (1ος όροφος), με Κεντρική Ομιλήτρια την κα. Μαρία Σπυράκη, υποψήφια Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., Ευρωβουλευτή Ε.Λ.Κ., βραβευμένη «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναλυθεί η αναγκαιότητα να επιταχυνθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Ελλάδας καθώς και το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας αξιοποιώντας  ευκαιρίες που δίνει η  ευρωπαϊκή νομοθεσία για δουλειές και έργα αλλά και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

 

Στην Κατερίνη θα βρεθεί απόψε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ-πρέσβης επί τιμή, Αλέξανδρος Μαλλιάς, για την παρουσίαση του βιβλίου του “Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία – Η Αυτοψία της Δύσκολης Συμφωνίας των Πρεσπών” (στις 7.30μμ, στο Βιβλιοπωλείο “ΜΑΤΙ”). Προηγουμένως, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.