Δεν θέλουμε παρεμβάσεις, κα Μαυρίδου

ούτε να πετάτε τα λεφτά ΜΑΣ

θέλουμε ΛΥΣΗ χθες με έργα – παρεμβάσεις να κάνετε σε συζητήσεις, στα προβλήματα μισού αιώνα παρεμβάσεις δεν υπάρχουν – οι δημόσιες σχέσεις τρέφουν το στρατό “δημοσιογράφων” και “Μέσων” ενώ τα χωριά μας ακόμα πλημμυρίζουν με το ψιλόβροχο

 

 

 

 

 

Ως παράταξη, διοικείτε κοντά μισό αιώνα.

Δίνετε λεφτά κάθε χρόνο και όταν υπάρχουν μεγαλύτερες καταστροφές ΑΠΛΩΣ δίνετε περισσότερα λεφτά, πετάτε περισσότερα λεφτά στο βαρέλι χωρίς πάτο των μονίμως ευεργετημένων από τις …παρεμβάσεις.

Αντί να εκδίδετε γελοία δελτία Τύπου και να μην παραδέχεστε την έκταση και την σημασία του προβλήματος, επιλέγοντας να βγάζετε από την ζωή σας …τα τοξικά άτομα, ελάτε να υπερασπιστείτε τις παρεμβάσεις σας, μπροστά στις παρεμβάσεις, την επόμενη φορά που θα πλημμυρίσουμε με το ψιλόβροχο.

Η κάμερα της ΕτΟ θα είναι εκεί και θα σας περιμένει.

Αλλά και με ηλιοφάνεια και καλό καιρό, όποτε το επιλέξετε το ίδιο θα κάνει.

Και κάντε όσες παρεμβάσεις θέλετε, εκεί που νοούνται παρεμβάσεις. Σε συζητήσεις και διαδικασίες διαλόγου και διερεύνησης. Κάντε παρέμβαση στον καταλογισμό ευθυνών.

Αντιπλημμυρική προστασία και θωράκιση με αέναες αλλά αναποτελεσματικές παρεμβάσεις, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.-

ΥΓ: κε δήμαρχε, πάλι ξεχάσατε την μάσκα σας… θα σας μαλώσω (“θα”, λέω… μπορεί και να μην το κάνω τελικά)

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

συνεχίζει τις παρεμβάσεις

αντιπλημμυρικής προστασίας

 

 

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης ΠιερίαςΜε αποτελεσματικό σχεδιασμό και έγκαιρη επέμβαση, υλοποιούμε παρεμβάσεις, με καθαρισμούς ρεμάτων για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής»


Συνεχίζονται, οι εργασίες καθαρισμού στα ρέματα, Τοπόλιανη, Ζηλιάνα, Ξηρολάκι, Παπά-Λάκο και της τάφρου Τ5Α στην περιοχή του Βαρικού, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με γνώμονα την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη, επίβλεψαν τις εξελισσόμενες εργασίες καθαρισμού, ενώ  συναντήθηκαν  και με το Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, Αντιδημάρχους και συνεργάτες του, για την πορεία των εργασιών, σε διάφορα σημεία του έργου.

Οι παρεμβάσεις, πραγματοποιούνται με σκοπό, την απρόσκοπτη ροή των υδάτων και τη βελτίωση της λειτουργικότητας των ρεμάτων, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, για την αντιπλημμυρική προστασία του τόπου.

Το έργο, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την αντιπλημμυρική ασφάλεια, συνεχίζεται μέσα από την υλοποίηση,  έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και παρεμβάσεων, που αφορούν καθαρισμούς από τα  φερτά υλικά και αποκατάστασης των πρανών, της ροής και της παροχευτικότητας των ρεμάτων αλλά και εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και της αυτοφυούς βλάστησης καθώς και αποκατάσταση των πρανών και αναχωμάτων των τάφρων.