ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ

για το φωτοβολταϊκό πάρκο-τέρας

συζήτησαν για … άλλα, γνωστά

 

 

 

 

Δελτίο Τύπου ενημερώνει και περιγράφει τα της μετάβασης του δημάρχου στην Αθήνα και στην συνάντηση εργασίας που είχε με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο και για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα. Στα θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση και στο δελτίο Τύπου, ΔΕΝ περιέχεται το θέμα που ο δήμαρχος παρουσίασε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: την δημιουργία ενός τεράστιου πάρκου φωτοβολταϊκών για το οποίο ξαφνικά ανησύχησε, ένα χρόνο μετά την πρώτη επαφή του Δήμου με το θέμα…

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου

με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

 

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο και για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα στην Αθήνα, πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και οι προτάσεις και τα υπό μελέτη έργα ανάπτυξης του Δήμου, που υποβάλλονται προς χρηματοδότηση από τα προγράμματα «Αντώνης Τρίτσης» και «ΦιλόΔημος ΙΙ». Υπήρξε παράλληλα συζήτηση για ζητήματα, που αφορούν στον Δήμο, όπως η διαχείριση της πανδημίας και οι φυσικές καταστροφές από τις κακοκαιρίες, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση του Δημάρχου με το νέο αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Πέτσα, τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.