Τώρα, στον Πέλεκα

πορεία μετά μουσικής

και εκδήλωση δύο Πρωτοβουλιών

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 5/6/2021, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Ομάδα Πρωτοβουλίας “I Can’t Breathe_Δεν μπορώ να ανασάνω”, κάνουμε συμβολική πορεία, μήκους περίπου 1.5 χλμ. ακολουθώντας τον ρου του Πέλεκα.

Θα συναντηθούμε στις 9:30π.μ. στο σημείο όπου ενώνεται η αντιπλημμυρική τάφρος με το ποτάμι, έξω από την Αποθήκη Καπνοπαραγωγών ΑΣ «ΣΑΜΨΟΥΣ» στο τέρμα της οδού Παναγίας Σουμελά. Κι επειδή «η τέχνη στηρίζει την ελπίδα» θα έχουμε τη χαρά να μας συνοδεύουν μουσικοί της πόλης μας. Θα τερματίσουμε στη θέση του
Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά», όπου μαζί με την «Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα» και τον πολιτιστικό σύλλογο θα επικοινωνήσουμε με αισιόδοξη και γιορτινή διάθεση, την επιθυμία μας και την αποφασιστικότητά μας για την επίτευξή της, ώστε η περιοχή από απειλή για την ασφάλεια και την υγεία μας, να γίνει πηγή ζωής για όλους τους πολίτες.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η «Πρωτοβουλία του Πέλεκα» συμμετέχει στην εκδήλωση που θα γίνει μαζί με την ομάδα «Δεν μπορώ να ανασάνω» και τον σύλλογο «Παναγία Σουμελά», απαιτώντας να ολοκληρωθεί το αντιπλημμυρικό έργο του ποταμού μας.

Ο κίνδυνος να πνιγούμε παραμένει!

Κατερίνη 3/6/2021 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα