Πρώτος δημόσιος, υπαίθριος

ο σημερινός απολογισμός της δημαρχίας Γερολιόλιου – σε πλήρη εξέλιξη αυτή την ώρα, στο θεατράκι

 

 

 

 

Με την παρουσίαση της έκθεσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης άρχισε πριν από λίγο η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, δια ζώσης και σε ανοιχτό χώρο, στο θεατράκι του πάρκου Λιτοχώρου.

 

Την προσέλευση ελάχιστων δημοτών στην απολογιστική αυτή συνεδρίαση συναγωνίζεται μόνο η απουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που απουσιάζει στο σύνολό της, πλην του Αστέριου Χονδρόπουλου. Εκτός από τον επικεφαλής της, Κων. Δημόπουλο, απουσιάζουν οι Γρεβενίτης, Δαδούλη και Τσιμήτρη. Στη συνεδρίαση μετέχει ο έκτος της παράταξης, Ιωάννης Πούλιος, μόνιμα ταγμένος στα έδρανα της συμπολίτευσης. Απόντες επίσης οι επικεφαλής παρατάξεων Μυλωνέρος και Δημητριάδης. Παρών, ο σε αργία δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Π. Κιάφα, Θόδωρος Τζίκας, που παρακολουθεί απλώς την ειδική συνεδρίαση χωρίς δικαίωμα λόγου, απών ο έτερος σε αργία αιρετός μας, Γιώργος Κεχαγιάς, της παράταξης του Δ. Μυλωνέρου.

Από τα τοπικά συμβούλια του Δήμου Δίου-Ολύμπου, παρόντες μόνο οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Λιτοχώρου, Ν. Εφέσου, Σκοτίνας και Νέων Πόρων, Κυριακάκης, Κατιρτζής, Πλεξίδας και Μπουζιώτα και από τα μέλη τους, η Ιωάννα Χασιώτη και η Τζωρτζίνα Γαβριηλίδου.

 

Μετά την παρουσίαση της έκθεσης του Συμπαραστάτη, η συνεδρίαση συνεχίζεται με τον απολογισμό της διοίκησης που παρουσιάζει ο ίδιος ο δήμαρχος, Βαγγέλης Γερολιόλιος. Στη συνέχεια τον λόγο θα πάρουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με πρώτους τους επικεφαλής, αλλά και οι δημότες που παρίστανται και επιθυμούν να ρωτήσουν την διοίκηση του Δήμου.