Ποια είναι η άποψή σου;

για το μέλλον του τόπου σου

διαδικτυακό ερωτηματολόγιο για το μέλλον της Λεπτοκαρυάς από Λεπτοκαρίτη ερευνητή – προλαβαίνεις

 

 

 

Τι πιστεύουν για το μέλλον της Λεπτοκαρυάς… οι κάτοικοί της;;;

Το απλό, ζωτικό και απαιτητικό ερώτημα είναι ταυτόχρονα δημόσιο και ανοιχτό να απαντηθεί απ’ όλους τους κατοίκους της Λεπτοκαρυάς που θα αξιοποιήσουν την πρόσβασή τους στο Διαδίκτυο για κάτι πολύ χρησιμότερο από τον σχολιασμό στο Fb: την κατάθεση της άποψής τους για αυτό που τους αφορά άμεσα και πλήρως. Άμεσα γιατί το μέλλον προερχεται από το παρελθόν και δημιουργείται στο παρόν και πλήρως γιατί δεν του ξεφεύγει κανείς, είτε το διαμορφώσει, είτε όχι.

Η ιδέα κι η πρωτοβουλία είναι του Λεπτοκαρίτη Κωνσταντίνου Κουκάρα, επιστήμονα και ερευνητή με σημαντικότατο έργο, βιολόγο με ειδίκευση στην Υδροβιολογία και τις Υδατοκαλλιέργειες και στην παρακολούθηση υδάτινων οικοσυστημάτων με εξειδίκευση στα επιβλαβή μικροφύκη και κυρίως συνιδρυτή και συνδημιουργό του πρωτοποριακού, πολλαπλά χρήσιμου, αλλά εξαιρετικά άτυχου οικοτουριστικού πάρκου “Τηθύς”, στους Νέους Πόρους. Το ερωτηματολόγιο που δημιούργησε περιέχει 28 πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και η δυνατότητα απαντήσεων καλύπτει όλες τις μορφές, από τις πολλαπλές επιλογές ως την περιφραστική απάντηση. Η όλη διαδικασία διαρκεί μερικά λεπτά, είναι ανώνυμη και εξαιρετικά αποκαλυπτική του τι σκέφτεται σήμερα και τι σχεδιάζει για το μέλλον και για ποιους λόγους η Λεπτοκαρυά.

Το μόνο που μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον απ΄ το συγκεκριμένο γκάλοπ είναι … οι απαντήσεις και -πιθανώς- αυτό που θα ακολουθήσει, αφού οι ερωτήσεις και ο προβληματισμός μπορούν να εξειδικευτούν, μετά την καταγραφή των βασικών απόψεων.

Συμπληρώστε το με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
Και αναμείνατε για τα αποτελέσματα.

 

Απόψεις των κατοίκων της Λεπτοκαρυάς για το μέλλον του τόπου τους