Άρχισε

και η συνεδρίαση

και η αναμετάδοσή της

 

 

 

 

Άρχισε στην ώρα της.

Άντε με μερικά λεπτά καθυστέρηση.

Απόντες, οι συνήθεις.

Δημόπουλος, Δημητριάδης και έπονται με επιδόσεις -στην απουσία- οι εξίσου ανταγωνιστικοί Γρεβενίτης, Νούλα, Τσιμήτρη και -νέες είσοδοι στο hall of fame- Μυλωνέρος και Καραλής.

52 λεπτά μετά τις 6, η συζήτηση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προ ημερησίας ενημέρωση και προηγήθηκε μακρά τοποθέτηση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για την ιδιωτικοποίηση του νερού που ως θέμα φαίνεται να απονέμεται στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης μας. Και μια αίσθηση ανάδελφης συμφωνίας μεταξύ διοίκησης και των εσχάτων της αντιπολίτευσης.

Πριν το σώμα εισέλθει στην συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, έγινε δεκτό από το  σώμα να συζητηθούν δυο θέματα ως επείγοντα και εκτός ημερήσιας διάταξης πουα φορούν θέματα οδικής ασφάλειας.

Περισσότεροι υπότιτλοι σε λίγο.

 

update

 

Τελικά ο Καραλής δεν ήρθε και εισήγηση δεν έκανε.

Έκανε όμως ο Καλαϊτζής μια εισήγηση για τις προσλήψεις των  16 νέων/παλιών υδρονομέων που ανάγκασε τον δήμαρχο να επιληφθεί του θέματος και τον Κιάφα  να ομολογήσει τις αμαρτίες όλων στο χειρισμοτου θέματος διαχρονικά και να κατηγορήσει τον δήμαρχο ότι οι μισοί νέοι/παλιοί υδρονομείς είναι ήδη …υποψήφιοι στον συνδυασμό του. Ακολούθησε χαμός που κορυφώθηκε με επίσης κορυφαία ατάκα της προέδρου του σώματος, άξια να καταγραφεί στα μόνιμα αρχεία της ντόπιας πολιτικής σκηνής.

Παρεμβλήθηκε μοναδικής αξίας -και σπάνιας τόλμης- παρέμβαση δημότη-“κομμένου” υποψήφιου υδρονομέα επί σειρά ετών που ρώτησε τον αρμόδιο αιρετό το απλούστερο: γιατί με κόβεται επί σειρά ετών και γιατί μονίμως με αξιολογείται ως μη ικανό, ενώ και σεις παραδέχεστε ότι υπήρξαν και ανίκανοι υδρονομείς (που δεν συνέβαλαν στο θαυματουργό έργο της ανάληψης της άρδευσης απ΄το μηδέν και της άρσης της στο +∞).

 

Περισσότερα στα προσεχή ρεπορτάζ.