“Ο Μητσοτάκης δεν θέλει τον έλεγχο

γι' αυτό θέλει την αυτοδυναμία"

 

 

 

 

Τον κόσμο τον απασχολεί, πριν από όλα τα θέματα, πριν κι απ’ το θέμα των παρακολουθήσεων, το θέμα της ακρίβειας.

Τα προβλήματα, τα ειδικά της Πιερίας, μπήκαν σε δεύτερη μοίρα γιατί αυτά της κεντρικής πολιτικής σκηνής είναι σημαντικότερα και αφορούν όλη την Ελλάδα. Είναι και αρμοδίως θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα συζητηθούν μετά τις εθνικές εκλογές.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία -σε αντίθεση με την νεολαία- ενημερώνονται αποκλειστικά από την τηλεόραση και είναι δύσκολο να αλλάξουν άποψη, αφού η ενημέρωση αυτή είναι …ολοκληρωτική και επίμονη, Οπότε δύσκολα αλλάζουν άποψη και θέση. Αλλά οι νέοι ξέρουν καλύτερα και την τεχνολογία και βρίσκουν καλύτερη ενημέρωση.

Δεν τις επιτρέπουν οι ιδέες της να τραπεζώνει και να κερνάει για να έχει την ευκαιρία να απευθυνθεί στους πολίτες και προτιμά την μικρότερη και ανθρωπινό κλίμακα που ικανοποιεί και προσωπικά. Θα την ψηφίσουν και Δεξιοί -όχι πολλοί κι είναι σίγουρη γι’ αυτό γιατί την γνωρίζουν καλά και την εκτιμούν. Δεν την ενοχλεί ο χαρακτηρισμός της ως αουτσάιντερ και αποφάσισε να μπει στον εκλογικό αγώνα και γιατί οι γυναίκες είναι μειοψηφία στην Πολιτική και πολύ περισσότερο η νότια Πιερία.

Δεν διαπίστωσε να απασχολούν τον κόσμο οι μετεκλογικές συνεργασίες, όσο απασχόλησαν τα Μέσα, τον απασχολούν τα των καθημερινών αναγκών και των προβλημάτων.