Η Σεμίνα στο Λιτόχωρο

το Σάββατο, 18.5.2024

παρέμβαση ΚΚΕ-ΚΝΕ στην Κατερίνη

 

 

 

 

Παρέμβαση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

Αυτές τις μέρες είναι σε εξέλιξη εκδηλώσεις του δήμου Κατερίνης για την αδελφοποίηση της πόλης, με την Σέρβικη πόλη Kragujevac.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, το Σάββατο 11 Μάη πραγματοποιήθηκε φεστιβάλ των χρωμάτων. Με αυτή την αφορμή η Τ.Ε Πιερίας του ΚΚΕ και το Τ.Σ Πιερίας της ΚΝΕ, αποφάσισαν την πραγματοποίηση παρέμβασης ώστε να αφήσουν μία πινελιά εμπνευσμένη από τα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης.

Η παρέμβαση έγινε με πικέτες και πανό, μέσα από τα οποία εκφράστηκε η αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό. Φωνάχτηκαν συνθήματα όπως  «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», ενώ άναψαν καπνογόνα στα χρώματα της Παλαιστινιακής σημαίας.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης, μοιράστηκε ανακοίνωση του ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Μιλώντας στους παρευρισκόμενους ο Αντώνης Παπαδόπουλος, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ, ανάφερε μεταξύ άλλων ό,τι “στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, ενώνουμε την φωνή μας με την δική τους και απαιτούμε εδώ και τώρα να τερματιστεί η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης, να σταματήσει άμεσα η εμπλοκή της χώρας μας”.