Σαν να ΜΗΝ έγινε

αν και ήταν η 7η κατά σειρά

και η στο πιο υψηλό επίπεδο…

 

 

 

Έγινε την πρώτη του μήνα (1η.6.2024) και ήταν η δεύτερη λαϊκή συνέλευση μέσα στην ίδια βδομάδα, η πρώτη την Δευτέρα (27.5.2024) και η δεύτερη το επόμενο Σάββατο.

Ήταν δύο ακόμη λαϊκές συνελεύσεις για πολύ σοβαρό θέμα που απασχολεί την Κονταριώτισσα και τον Δήμο μας, κοντά τρία χρόνια τώρα.

Στην λαϊκή συνέλευση αυτή (της 1ης.6.2024) συμμετείχαν και οι τρεις βουλευτές Πιερίας ΚΑΙ η υφυπουργός Ανάπτυξης (έστω δια δύο εκπροσώπων της). Αλλά κι η αντιπεριφερειάρχης, ο δήμαρχος, μέλη της διοίκησής του, η αντιπολίτευση (αν και δεν κλήθηκε από τους οικοδεσπότες -Δήμο και Κοινότητα Κονταριώτισσας) και πολλοί κάτοικοι της Κονταριώτισσας και δημότες του Δήμου (μας).

Οκτώ -8- μέρες μετά κι ενώ σημαντικά στοιχεία και προτάσεις κατατέθηκαν στην διάρκειά της, κανείς (άτομο ή αρχή/φορές/αιρετός όλων των βαθμών) ΔΕΝ έχει πει το παραμικρό. Και κανένα Μέσο δεν παρουσίασε το παραμικρό (πλην ενός τοπικού blog). Κανείς απ’ όσους μετείχαν στην λαϊκή συνέλευση δεν είπαν το παραμικρό, μετά την λαϊκή συνέλευση. Ούτε καν το ΚΚΕ…

Οι φορείς της διοίκησής μας -από τοπικό συμβούλιο, ως υπουργό- εκδίδουν καθημερινά πάμπολλα δελτία Τύπου για θέματα σοβαρά, αλλά και για “ψύλλου πήδημα” και εντελώς αδιάφορα, όπως τα άφθονα τοπικά πανηγυράκια και οι διαβεβαιώσεις του τύπου “είμαστε δίπλα σας”, “είμαστε πλάι σας”, “στηρίζουμε το τάδε και το δείνα”, είμαστε αρωγοί”, κτλ.

Κι ΟΛΑ αυτά, ενώ οι εργασίες κατασκευής του πτηνοτροφείου που απασχόλησε τόσες πολλές λαϊκές συνελεύσεις και τόσο προβληματισμό έχει προκαλέσει, συνεχίζονταν πυρετωδώς και πιθανώς θα έχει ολοκληρωθεί και θα κάνει εγκαίνια, ενώ οι αιρετοί μας ακόμα θα σκέφτονται πως θα το σταματήσουν…

Τι έγινε ρε παιδιά;;;
Τόση σιωπή;
Δεν είμαστε όλοι ΚΑΤΑ του πτηνοτροφείου;;;

 

ΥΓ: το Επιμελητήριό μας κλήθηκε στην λαϊκή συνέλευση;;; Κλήθηκε και δεν προσήλθε; Δεν το αφορά το θέμα;