Η ΝΟ.Δ.Ε. καταγγέλλει τους τρεις

βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη πρακτική των τριών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στη φετινή τελετή εγκαινίων της «Γιορτής του Αγρότη»

 

 

Η σκληρή κριτική, η επίθεση κατά των τριών βουλευτών Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ και η δήλωση Κουρινιώτη στη 16η Γιορτή Αγρότη, στην Καρίτσα, λίγες μέρες πριν, έλαβε σήμερα και τη μορφή θέσης της ΝΟΔΕ που δημοσιεύτηκε σήμερα.Με την ανακοίνωση, οι τρεις βουλευτές κατηγορούνται ότι μετέτρεψαν τους χαιρετισμούς τους σε ευκαιρία για απολογισμό του κυβερνητικού έργου και προεκλογική παροχολογία.

 

 

                                                                    Κατερίνη, 26.09.2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Γιορτή του Αγρότη»   διοργανώνεται επί 16 συναπτά έτη στην Καρίτσα για να τιμηθούν οι άνθρωποι που καλλιεργούν με τον ιδρώτα τους την πιερική  γη. Είναι ένας θεσμός που πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι αγρότες της Πιερίας και τα προϊόντα που παράγουν, κι όχι βήμα κομματικής προπαγάνδας. Δυστυχώς, όμως,  οι τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία (Μπ. Σκούφα, Χ. Τζαμακλής, Αστ. Καστόρης) επέλεξαν να μετατρέψουν την τελετή των εγκαινίων σε βήμα κομματικής προπαγάνδας, αναλύοντάς μας τις…  εξαγγελίες Τσίπρα στη φετινή ΔΕΘ, για τη στήριξη του αγροτικού τομέα. Αλήθεια, ποιος αγρότης τον πίστεψε;

Μετά από 3,5 χρόνια Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τη συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος, θυμήθηκαν πως θα πρέπει να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας. Οι τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν  απεγνωσμένα να βρουν αφήγημα για τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής που εγκατέλειψαν. Μέχρι στιγμής όμως  βρίσκονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα, την οποία γνωρίζουν καλά οι πιεριείς αγρότες, καθώς βιώνουν την καταστροφική πολιτική της σημερινής κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, μιας κυβέρνησης  που εχθρεύεται την αγροτική οικονομία και την παραγωγή.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη πρακτική των τριών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στη φετινή τελετή εγκαινίων της «Γιορτής του Αγρότη».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΝΟ.Δ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΝΙΩΤΗΣ