Ο Γιώργος Μήλιος νέος πρόεδρος της ΔΚ Λιτοχώρου

και νέο μέλος η Διονυσία Δούλκα

Μετά την παραίτηση του Νίκου Μαρνέλα, κλήθηκε η επιλαχούσα Διονυσία Δούλκα να αποδεχθεί την εκλογή της, απεδέχθη, το τοπικό συμβούλιο συνεδρίασε και ανέδειξε νέο πρόεδρο το Γιώργο Μήλιο. Σιδεροκέφαλος.-

Από χθες, η ΔΚ Λιτοχώρου έχει νέο πρόεδρο και ένα νέο μέλος. Μετά την παραίτηση του -ως τις 28 Αυγούστου 2015- προέδρου Νίκου Μαρνέλα (link), το τοπικό συμβούλιο κίνησε τις διαδικασίες, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με την ανάδειξη του Γιώργου Μήλιου στη θέση του προέδρου της ΔΚ.

Στις διαδικασίες αυτές συμπεριλαμβάνεται η αναπλήρωση του Νίκου Μαρνέλα ως τοπικού συμβούλου από την πρώτη επιλαχούσα, κοινωνιολόγο Διονυσία Δούλκα, και -αμέσως μετά- η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του συμβουλίου. Στο δελτίο Τύπου του Δήμου Δίου-Ολύμπου, η δημοτική αρχή ευχαρίστησε τον παραιτηθέντα πρόεδρο “για την προσφορά του κατά το έτος της θητείας ως πρόεδρος” και ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο και το νέο μέλος “να πετύχουν στο δύσκολο έργο τους”.

Ο Γιώργος Μήλιος είναι και μέλος του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ, οπότε η (επερχόμενη, κατά πολλούς) συζήτηση-απολογισμός και προβληματισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη δημοτική επιχείρηση με τα ανυπέρβλητα προβλήματα και τη μεγάλη προσφορά, θα εμπλουτιστεί και με τη συμμετοχή του προέδρου της ΔΚ, ως μέλους της διοίκησης.

Το δελτίο Τύπου του Δήμου:

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επικοινωνία

Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Τηλέφωνο

2352350102

Διεύθυνση

Αγ. Νικολάου 15, Λιτόχωρο

Email

dimos@dion-olympos.gr

Website

www.dionolympos.gr

ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Λιτόχωρο, 8/9/2015

Νέος Πρόεδρος στη Δ.Κ. Λιτοχώρου ο Γιώργος Μήλιος

Ο κατασκευαστής Γιώργος Μήλιος ανέλαβε από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόεδρος στη Δ.Κ. Λιτοχώρου, αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα Νίκο Μαρνέλα από τη θέση αυτή αλλά και από την ιδιότητα του τοπικού συμβούλου. Τη θέση της συμβούλου της Δ.Κ. Λιτοχώρου ανέλαβε η κοινωνιολόγος Διονυσία Δούλκα ως 1η επιλαχούσα.

Η δημοτική αρχή ευχαριστεί το Νίκο Μαρνέλα για την προσφορά του κατά το έτος της θητείας ως πρόεδρος, εύχεται δε στο Γιώργο Μήλιο και τη Διονυσία Δούλκα να πετύχουν στο δύσκολο έργο τους.

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Ευχαριστήριο μήνυμα προέδρου ΔΚ Λιτοχώρου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.