Συνεδριάζει το Δημοτικό μας Συμβούλιο

στις 14.30 της 17ης.5.2016

Το πληροφορηθήκαμε τυχαία και το δημοσιεύουμε γιατί πιθανώς και πρέπει να δημοσιεύεται και -σίγουρα- θα ασχοληθεί με πολύ σοβαρά θέματα. Όπως σε όλες του τις συνεδριάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο.

Εντελώς τυχαία πληροφορήθηκε η ΕτΟ ότι την Τρίτη 17.5.2016 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου-Ολύμπου και χρειάστηκε να ενοχλήσει τον πρόεδρό του, Αστέριο Γαλάνη, σε μέρα αργίας, και για να επιβεβαιώσει τη φήμη και για να αποκτήσει την πρόσκληση και τα θέματα της συγκεκριμένης τακτικής συνεδρίασης.

 

Τον ευχαριστούμε και ζητάμε για μια ακόμη φορά συγνώμη και τον διαβεβαιώνουμε ότι πριν ενοχλήσουμε ΔΕΝ εντοπίσαμε πουθενά το υλικό: ούτε στο site του Δήμου, ούτε στα τοπικά Μέσα ή «Μέσα», ούτε στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, τουλάχιστον αυτόν που υπάρχει στο Δημαρχείο (η μία ανακοίνωση που υπήρχε στον πίνακα ανακοινώσεων το απόγευμα της Κυριακής 15.5.2016, ΔΕΝ αφορούσε την επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες). ΑΝ υπήρχε κάπου δημόσια και ο κανονισμός του Δημοτικού Συμβουλίου, θα γνωρίζαμε και ΑΝ επιβάλλετε η δημοσίευση της πρόσκλησης και με ποιον τρόπο ή αν δεν επιβάλλετε.

 

Το Δημοτικό μας Συμβούλιο συνεδριάζει στις 14.30 της Τρίτης 17ης.5.2016, με 36 θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα περισσότερα εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Ενδεικτικά:

 

  • Έγκριση κανονισμού χρήσης κοινόχρηστων χώρων για όλες τις περιοχές του Δήμου
  • Συγκοινωνιακή σύνδεση μεταξύ Ν. Πόρων και Ν. Εφέσου
  • Λήψη απόφασης για διεύρυνση του αντικειμένου της ΔΕΥΑ σε όλο το Δήμο
  • Παραλαβή της μελέτης για την ανάπλαση της κεντρικής οδού του Λιτοχώρου
  • Παρατάσεις εργασιών έργων
  • Έγκριση κανονισμού λειτουργίας περιπτέρων και κανονισμού δικτύου αποχέτευσης Λιτοχώρου
  • Δυο θέματα που αφορούν τα οικονομικά της ΔΗΚΕΔΟ
  • Τη συνεργασία του Δήμου με το Δήμο Βουδαπέστης,

 

και πολλά άλλα θέματα, όλα ενδιαφέροντα και σημαντικά.

 

Η πρόσκληση και η ημερήσια διάταξη για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 17η.5.2016

 

proskl17-5-2016