ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ !!!

"Συνδυασμός Ευθύνης"

διακοπές νερού, οφειλές, μικροπολιτική, προηγούμενες διοικήσεις και στελέχη μονίμως παρόντα, σπίτι κρεμασμένου, σχοινί,… ο Αύγουστός μας αποκτά -ξαφνικά- ενδιαφέρον!

Ο «Συνδυασμός Ευθύνης» απάντησε πριν λίγο στη σημερινή ανακοίνωση του δημάρχου (και της ΔΕΥΑΝΟ) για τις διακοπές υδροδότησης στην περιοχή του Πλαταμώνα που η διοίκηση απέδωσε σε οφειλή προς τη ΔΕΗ και μικροπολιτική κακοδιαχείριση των «προηγούμενων διοικήσεων».

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης-απάντησης, στην οποία επισημαίνεται ότι τα χρέη στα οποία ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου αποδίδει την διακοπή της ηλεκτροδότησης που προκάλεσε το καλοκαιριάτικο πρόβλημα υδροδότησης, δεν οφείλονται στην περίοδο Παπαθανασίου-Φαρμάκη, αλλά στις διοικήσεις του πρώην Δήμου Ανατολικού Ολύμπου και τότε στελέχη τους που σήμερα είναι στελέχη της διοίκησης Δημόπουλου. Επίσης η αξιωματική αντιπολίτευση δηλώνει ότι -επί των ημερών της- και εισπράχθηκε σημαντικό μέρος των οφειλών που κληρονόμησε από τον πρώην Ανατολικό Όλυμπο και μείωσε το χρέος προς τη ΔΕΗ, το οποίο επί της σημερινής διοίκησης αυξήθηκε, χωρίς να εκλείψει και η διαχείριση με μικροκομματικά κριτήρια.

Η ανακοίνωση του «Συνδυασμού Ευθύνης»

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΠΟΥΛΕ !!!

Το ακούσαμε κι αυτό!!                                                                                          tighttap
Πώς για την διακοπή του νερού στον Πλαταμώνα, λόγω μη πληρωμής της Δ.Ε.Η., φταίνε οι προηγούμενες διοικήσεις της ΔΕΥΑΝΟ που δεν φρόντισαν να εισπράξουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι οποίες -σύμφωνα με τον δήμαρχο- ανέρχονται σε 2 εκ. ευρώ και οφείλονται -όπως λέει- σε εξυπηρέτηση μικροπολιτικών.

Προφανώς ξεχνάει να μας πει ότι αυτές οι οφειλές δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο 2007-2010, επί δημαρχίας κύριου Χονδρόπουλου, που προεκλογικά καλούσε τον κόσμο να μη πληρώνει το νερό γιατί είναι δημόσιο αγαθό. Κάτι παρόμοιο που κάνανε οι δικοί του σύμβουλοι στις τελευταίες εκλογές στην ενότητα του Δίου, για τους λογαριασμούς του αποχετευτικού.

 
Στην προηγούμενη (και κουτσουρεμένη) δημοτική θητεία διάρκειας μόλις 3,5 ετών, με την διοίκηση του κου Στύλου και στη συνέχεια του κου Τζίκα, εξοφλήθηκε πάνω από το 30% των παλιών συσσωρευμένων οφειλών προς εργολάβους και έγινε ένα σημαντικό συμμάζεμα της επιχείρησης. Ο κύριος δήμαρχος αντί να ρίχνει το ανάθεμα στην προηγούμενη διοίκηση που δεν εισέπραξε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, καλά θα κάνει να μας απαντήσει ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, προκειμένου να τις εισπράξει.

Εκτός και αν λέγοντας οι “προηγούμενες διοικήσεις” εννοεί και την διοίκηση του νυν δημοτικού του συμβούλου και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίου Γαλάνη, ο οποίος ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΝΟ έως το 2010, διάστημα στο οποίο δημιουργήθηκε αυτό το μεγάλο άνοιγμα στις απαιτήσεις, αλλά και λήφθηκαν δάνεια ύψους 2.000.000 ευρώ που ακόμα πληρώνει ο Δήμος.
Όπως οφείλει να πει σε τι ποσό ανέρχονται σήμερα οι οφειλές της ΔΕΥΑΝΟ προς ΔΕΗ, οι οποίες τον Αύγουστο του 2014 είχαν περιοριστεί σε 240.000 ευρώ από το 1.000.000 ευρώ που ήταν στις αρχές του 2011.

Συνεπώς, μέσα στο σπίτι σας ψάξτε, κύριε Δημόπουλε, για αυτούς που έφτασαν εδώ την επιχείρηση, ασκώντας μικροπολιτικές τακτικές, αλλά και σήμερα τις συνεχίζουν.