Το ραντεβού στο ΔΜ Κατερίνης

ποιοι απουσίασαν

Η δίκη για τα επεισόδια στο δάσος των Πόρων μπορεί να μην έγινε, αλλά ως αφορμή υπήρξε αποδοτικότατη για να εκφράσουν πολλοί τις διαθέσεις τους έναντι του ανεξάρτητου πια, πρώην αντιδημάρχου, Δημήτρη Γουλάρα.

Οι κάτοικοι των Νέων Πόρων και του Πλαταμώνα ή του Παντελεήμονα ήταν εκεί και γέμισαν την αίθουσα του δικαστηρίου, μαζί με ουκ ολίγους αιρετούς. Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζτάνης ήταν στο δικαστικό Μέγαρο της Κατερίνης, τιμώντας την αποστολή του «γεφυροποιού» που ανέλαβε αυτόκλητα και εθελοντικά τη μέρα της ανεξαρτητοποίησης Γουλάρα. Μετά την πρώτη από το Σεπτέμβριο του 2014 συνεδρίαση της παράταξης για την καλύτερη προετοιμασία της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (είχε προγραμματιστεί για τις 11.00), στα δικαστήρια έφτασε και ο αναπληρωτής δήμαρχος Νίκος Λάππας, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού, Λέλα Γιάννακα κι ο εντεταλμένος για την Καθαριότητα σύμβουλος Σταύρος Χαρέλας. Από νωρίς το πρωί στην Κατερίνη και το Μέγαρο βρισκόταν ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κι πρόεδρο του Δασικού Συνεταιρισμού Πόρων, Θανάσης Παπαμιχαήλ, και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, Νίκος Παπανικολάου.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Γ. Φαρμάκης του «Συνδυασμού Ευθύνης», ο Κ. Δημητριάδης της «Αλήθειας», η Κ. Κουρίτα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι δημοτικοί σύμβουλοι Σιώκας, Βροχαρίδης, Νούλα, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Λιτοχώρου, Γ. Μήλιος, η τοπική σύμβουλος Πόρων Μαρία Μπουζιότα και η ανεξάρτητη Ειρ. Βακουφτσή.

Με λίγα λόγια … ήταν όλοι εκεί.

Εκτός από τον δήμαρχο και τον Άρη Ρεμπατσιό της «Αλλαγή Πορείας».

 

Ο κος Ρεμπατσιός απουσίασε δικαιολογημένα.

 

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 24.2.2017.
Ως τότε αναμένεται να έχει εκδοθεί και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που θα αποφανθεί για την ένσταση που κατέθεσε ο Δήμος.