“Φερετζές”-ανάπλαση κόστους 969.277 €

τοποθέτηση της ΄"Λαϊκής Συσπείρωσης"

“Είναι καθαρό ότι ακολουθεί την πρακτική «σιντριβανιού». Δεν ιεραρχεί τις ανάγκες, δεν προτάσσει μελέτες και έργα σε καμία δημοτική ή τοπική κοινότητα…”

Το θέμα της ανάπλασης της κεντρικής οδού Αγίου Νικολάου του Λιτοχώρου φέρνει στο προσκήνιο και με δημόσια τοποθέτησή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» και η Κατερίνα Κουρίτα, χαρακτηρίζοντάς το “έργο βιτρίνας καμιάς ΑΠΟΛΥΤΩΣ αναγκαιότητας και χρησιμότητας», … που ακολουθεί την πρακτική «σιντριβανιού»”.

Στην τοποθέτησή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» απαριθμεί έργα άμεσης προτεραιότητας που μένουν εκτός αξιολόγησης, ενώ η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος επιλέγουν να υλοποιήσουν έργο 969.277 € και μάλιστα από ίδιους πόρους, με μια μελέτη που παρουσιάστηκε μόνο στην πλειοψηφία και μόνο απ’ αυτήν ψηφίστηκε, όπως και η πρόσφατη τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος χάριν της ανάπλασης (απένταξη έργων τη θέση των οποίων πήρε η ανάπλαση της Αγίου Νικολάου).

Καταγγέλλει επίσης ότι δεν υπήρξε κανένας απολογισμός του περσινού Τεχνικού Προγράμματος, οπότε δεν υπάρχουν στοιχεία για το ποια έργα ολοκληρώθηκαν, ποια συνεχίζονται και ποια δεν έγιναν ποτέ, προκειμένου να παρουσιάζει η δημοτική αρχή ό,τι στοιχείο επιθυμεί και να μοιράζει υποσχέσεις.

 

%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bb%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%85%cf%83%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%83-%ce%b4%ce%b9