Ζητείται αντιπολίτευση επειγόντως

έστω και «στα λόγια»

«μας δουλεύουν» και οι Προετοιμασμένοι που τους είδε ο χιονιάς και φοβήθηκε και το ρίχνουν ακόμη χαμηλότερα το επίπεδο… και είναι αντιδήμαρχοι και γενικοί γραμματείς που κάνουν χαβαλέ στο Fb

Δελτία Τύπου μόνο για τα σχολεία.

Και τη λελογισμένη χρήση νερού.

 

Δηλαδή δύο επίσημες διαπιστώσεις ύπαρξης προβλημάτων.

 

Για όλη την υπόλοιπη πραγματικότητα … post στο Fb -αντί επίσημης και έγκυρης ενημέρωσης με τη σφραγίδα του Δήμου- και ψιλομαγκιές κι εξυπνάδες για το “στείρο παρελθόν”: παρά τα κουρασμένα μηχανήματα και το κουρασμένο προσωπικό, το ηθικό είναι ακμαιότατο!!!

Ακόμη κι αν παρέλαβες καμένη γη, το μόνο που έκανες ήταν να την κάψεις περισσότερο. Γιατί σε δυόμιση χρόνια –ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ- και στόλο αποκτούσες και τα λεφτά εκεί που πρέπει τα έδινες. Όχι σε παλιές οφειλές –δημιουργήματα αυτών που κατηγορείς για καμένη γη- μέσω επιφυλακών για κακοκαιρίες, ανύπαρκτες ή υπαρκτές.

Και μάλλον με το ηθικό το ακμαιότατο κάνεις αποχιονισμό γιατί μηχάνημα να ‘ναι έξω και να αποχιονίζει/αλατώνει/έστω κυκλοφορεί για ψυχολογική υποστήριξη, δεν είδα πουθενά.

Το νεώτερο όχημα εκτός λειτουργίας από χθες και το παλιότερο δουλεύει κι αυτό “με τα κέφια του”…

Ευτυχώς υπάρχουν οι εθελοντές και η “Αιγαίου”.

 

Όταν ενσκήψει ο επόμενος χιονιάς, τα ορεινά ΚΑΙ τουριστικά χωριά μας θα έχουν πάλι μόνη σωτηρία τους εθελοντές;

 

Υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που μου διέφυγε;

Δημοσιεύσε το. Όπου θέλεις.

 

 

Κατάλαβες εκεί κε γενικέ; γιατί εμείς εδώ το καταλάβαμε πολύ καλά (πως φτάνει η συμπολίτευση να ξεπερνά κάθε ανικανότητα και η αντιπολίτευση να χάνει και το ελάχιστο  αντανακλαστικό).-

 

Κρείττον του λαλείν το σιγάν.

 

lak2

 

 

 

tant1