Ξεχειλίσαμε ανάπτυξη 1

“κύτταρα” ανάπτυξης παντού

μήπως να κάνουμε και εξαγωγή της ανάπτυξής μας και να μην την σπαταλούμε όλη για μας;;; – σε άλλες περιοχές έχουν μεγάλες αναπτυξιακές ανάγκες

 

Με μεγάλη χαρά, όλοι μας καταγράφουμε καθημερινά απτές εικόνες ανάπτυξης, παντού γύρω μας, σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας (Δίου-Ολύμπου).

“Κύτταρα” ανάπτυξης παντού.

Οργανωμένα και όχι.

Γνωστά και άγνωστα.

Αποτέλεσμα επίσημης προσπάθειας ή ανώνυμης συνεισφοράς στη γενικότερη προσπάθεια (ανάπτυξης).

Στις φωτογραφίες, ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι μπορούν να διαπιστώσουν ότι η ανάπτυξη ξεπέρασε ήδη τα στεγανά της προβλεπόμενης προόδου και πλέον η ανάπτυξή μας και η δυναμική της “μολύνουν” συγγενείς χώρους και περιβάλλοντα, όπως η δυναμική και η ανάπτυξη του τουρισμού (μας).

Δεν ξέρουμε αν και κατά πόσο, τα δείγματα αυτά τα αντίκρισε στην πρόσφατη επίσκεψή του και ο αρχηγός της ΝΔ ή η κακοκαιρία στέρησε αυτή την ευκαιρία ή αν δεν την είχε καν, λόγω ατυχούς σχεδιασμού των μετακινήσεων του. Πιθανώς, την ευκαιρία αυτή να έχει οσονούπω ο ΠτΔ.

 

Πάντως, από ανάπτυξη ξεχειλίσαμε, κυριολεκτικά.
Δεκαετίες τώρα, και επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι απόρριμμα ίσον χρήμα.

Άρα, ξεχειλίζουμε από ανάπτυξη και κοντεύουμε να πνιγούμε στο χρήμα, κυριολεκτικά.

 

Συγχαρητήρια σε όλους μας, ειδικά στους αιρετούς μας που -σιωπηλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες- και το κατόρθωσαν και το διαφημίζουν με κάθε μέσο και σε κάθε ευκαιρία. Πράγματι, η ΕτΟ υπήρξε ανίκανη να αντιληφθεί το μέγεθος του άθλου. Ειλικρινά ζητάει συγνώμη και δεσμεύεται να αναδείξει την ανάπτυξη, με την προσήκουσα ένταση και σταθερότητα.

 

Ζήτω η αναπτυξιακή ηγεσία μας, από κεφαλής ως άκρου.

Ζήτω κι εμείς που ψηφίζουμε το στελεχιακό δυναμικό της ανάπτυξης και της προόδου (που ξεχείλισαν και μας πνίγουν ήδη).