Έχει και πιο κάτω;;;

μήπως να αναθεωρήσουμε τον όρο "ΑΠΑΤΗ";;;

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΟΥΜΕ;;;; ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ; ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΜΜΑΤΙΩΝ ΜΑΣ; ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;

 

«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»

 

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική  Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 30.01.2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

16. Έγκριση πολυετούς εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης, εμβαδού 15.720,90 τ.μ. τμήμα του αριθμ. 356γ τεμαχίου της Δ.Κ. Λιτοχώρου του Δήμου Δίου – Ολύμπου και καθορισμός των όρων διακήρυξης δημοπρασίας. (Εισήγηση Λάππας Νικόλαος, Αντιδήμαρχος).

Ήρθε ως πρόταση για μίσθωση με 7.000 ευρώ το χρόνο.

Έφυγε με απόφαση για να δοθεί σε πιθανούς ενδιαφερόμενους με δημοπρασία και τιμή εκκίνησης τις 15.000 ευρώ.

Όσα μεσολάβησαν από την …είσοδο ως την έξοδο θα τα δείτε στην ΕτΟ σύντομα.

Την ώρα που το Δημοτικό Συμβούλιο διαφωνούσε μέχρι διάλυσης για πολλά (μεταξύ άλλων και για τον αν ήδη η δουλειά είναι τόσο “τελειωμένη” που ο ενδιαφερόμενος ήδη άρχισε να υλοποιεί την επένδυση που θα μας απέδιδε 7.000 ευρώ το χρόνο), η ΕτΟ φωτογράφιζε το τι υπάρχει στην έκταση για την οποία εισήχθη θέμα μίσθωσης.

Στην πρόσκληση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, το θέμα περιγράφεται ΧΩΡΙΣ αναφορά στο οικονομικό μέγεθος, ενώ για μια ακόμη φορά το θέμα συζητήθηκε με όλους τους πιθανούς τρόπους -και με “στο πόδι” υπολογισμών σοβαρών παραμέτρων- και μετά πολλές …ομορφιές, το θέμα έφτασε στην έξοδο.

Με την άγια, πλήρως δημοκρατική και εκ της λαϊκής βούλησης εκπορευόμενης ΔΙΠΛΗΣ ψήφου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Του Αθανασίου Παπαμιχαήλ.

Επιστρέφοντας με τη φωτογραφική αποτύπωση της κατάστασης του 356γ τεμαχίου*, η ΕτΟ έθεσε στη διάθεση του κου Παπαμιχαήλ τις φωτογραφίες και ζήτησε την άποψή του για το τι χρονικό διάστημα απαιτείται για να σχεδιαστεί, παραγγελθεί, κατασκευαστεί και τοποθετηθεί η υποδομή που απεικονίζεται στις. Να σημειωθεί ότι ο χώρος έχει διαμορφωθεί ήδη με άμμο θαλάσσης, αφού είναι όσο πιο παραθαλάσσιος γίνεται.

 

*στην παραλία της Λεπτοκαρυάς, δίπλα σε γνωστό ξενοδοχείο

 

ΥΓ: μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η ΕτΟ ζήτησε την άποψη του προέδρου του σώματος, on camera. Δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να κάνει κάποια δήλωση.