Το χάνουμε το “φιλετάκι”, πατριώτες…

για να ξεπληρωθούν παλιές κι άσχετες με μας αμαρτίες

μεσολαβείτε για τα μύρια όσα και καλά κάνετε – αυτό το “φιλετάκι” …θα πάει άκλαφτο;;;

 

Αξιότιμοι, κύριοι και κυρία, βουλευτές Πιερίας,

ένας ιδιώτης που διεκδικεί –ακόμα και σήμερα- χρωστούμενα από ενοίκια, είναι και πάλι σε θέση να αποκτήσει ένα απίστευτο παραλιακό «φιλέτο» της Πιερίας (μας), έναντι πινακίου φακής.

Απ΄ όλες τις άλλες πιθανότητες και τρόπους να εισπράξει τα ενοίκια της πάλαι ποτέ «ΑΓΡΟΓΗ» από το κράτος του οποίου δημιούργημα ήταν η «ΑΓΡΟΓΗ»,επέλεξε να διεκδικήσει ένα κομμάτι παραλιακής δημοτικής γης στην Πιερία.

Πολλά θα μπορούσαν να είχαν συμβεί ως τώρα και να είχε ήδη και ο ιδιώτης πληρωθεί τα ενοίκια και η γη μας να μην κινδυνεύει.

Δεν συνέβη τίποτα που να επιφέρει το αποτέλεσμα αυτό.

Γνωρίζετε ποια είναι η τύχη πολλών παραλιακών «φιλέτων» της Πιερίας (μας) και πως αυτά κατέληξαν εκεί που κατέληξαν. Εσείς σίγουρα το γνωρίζετε. Και σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει –εδώ και καιρό- ότι πολλά «φιλέτα» κατέληξαν ήδη στους διαπρίσιους κήρυκες της ανάπτυξης (της Πιερίας, του Ολύμπου και των κατοίκων τους), ενώ η μόνη ανάπτυξη είναι αυτή που τους αφορά προσωπικά και πολύ συγκεκριμένα.

Πληθαίνουν όσοι πιστεύουν ότι ο νομικός-δήμαρχός μας και πολλοί άλλοι στην Πιερία, κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να συνεχίσει η ανάπτυξη της Πιερίας να είναι ταυτόσημη με την ανάπτυξη συγκεκριμένων προσώπων. Και ότι η δημόσια διοίκηση και πολλοί αρμόδιοι όλων των ειδών και των βαθμίδων, διευκολύνουν όσο περισσότερο μπορούν στο να διατηρηθεί και να ικανοποιηθεί το παράδοξο: ένας ιδιώτης απ’ όλα όσα θα μπορούσε να διεκδικήσει από το κράτος, να επιλέγει το «φιλέτο» που ΔΕΝ ανήκε ποτέ στην υπό εκκαθάριση «ΑΓΡΟΓΗ».

Αποτελεί πια πολύ παλιό κόλπο και μέθοδο που «παραβρώμισε».

Μια κοινή πρωτοβουλία σας υπέρ της γης μας, θα έχει τρία σημαντικά αποτελέσματα:

Α. να σωθεί το «φιλέτο»

Β. να σας δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείτε για το κοινό καλό, αντί να αναλώνεστε σε αλληλοκατηγορίες για έλλειψη τέτοιας πρόθεσης, μόνιμα από την άλλη πλευρά και

Γ. να πειστούμε ότι τα κόλπα που «παραβρώμισαν»…. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.

Σε λίγο θα ‘ναι αργά.

Θα μετράμε τις ώρες ως την παρέμβασή σας.
Πρέπει να απαντήσετε άμεσα γιατί αν εσείς δεν αναλάβετε να υπερασπιστείτε τούτο το “φιλέτο” από τον πιο παράλογο και ύποπτο πλειστηριασμό, ευτυχώς υπάρχουν οι κοινωνικές δυνάμεις και η κοινωνική δυναμική να τον σταματήσουν.

Αναμένουμε την απάντησή σας.

Να ‘στε καλά να μας υπηρετείτε και να προσφέρετε στο κοινό καλό της Πιερίας και όχι στην προσωπική ανάπτυξη κάποιων αρχόντων της.