Μάχη ως την τελευταία στιγμή

υπερασπιστών και ..."ορεξάτων"

για το “φιλέτο”, πατριώτ’ …. για τη “φιλετάρα”

 

 

Ενώ ο πιστωτής εξακολουθεί να αγνοείται, μια ύστατη προσπάθεια να μην εκπλειστηριαστεί το “φιλέτο” του Κτήματος 10 θα καταβάλλουν σήμερα όσοι προσπαθούν να αποτρέψουν αυτό το ενδεχόμενο, εδώ και μήνες.

Η Βουλή ψήφισε πρόσφατα τροπολογία με την οποία το Υπουργείο Οικονομικών ανέλαβε να πληρώσει τα χρωστούμενα ενοίκια-”φέσι” της ΑΓΡΟΓΗ, αλλά στη συνέχεια δεν μπορούσε να εντοπιστεί η οικογένεια των ιδιοκτητών που νοίκιαζαν ακίνητο στην υπό εκκαθάριση εταιρεία. Η υποψία ότι καθόλου τυχαία δεν επιλέχτηκε το συγκεκριμένο πολύτιμο κομμάτι παραθαλάσσιας γης που κάποιοι επιμένουν να αποκτήσουν επί πινακίου φακής επιβεβαιώθηκε πλέον με τον καλύτερο τρόπο. Αλλά οι μεθοδεύσεις είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν κι έτσι φτάσαμε στο κρίσιμο διάστημα για τον πλειστηριασμό. Με τους υπερασπιστές του “φιλέτου” να μην γνωρίζουν καν αν θα είναι ηλεκτρονικός ή … αναλογικός και ποια ακριβώς ημέρα -από τις πρώτες δέκα του Μαΐου- θα πραγματοποιηθεί.

Έτσι, στις 12 σήμερα το μεσημέρι, βουλευτές του νομού, δημοτικοί σύμβουλοι του Δίου-Ολύμπου, η διοίκηση και μέλη του συλλόγου ΠΟΛΙΣ και πολίτες θα επισκεφθούν τα δικαστήρια της Κατερίνης προκειμένου να ενημερώσουν το Πρωτοδικείο και να ζητήσουν να ακυρωθεί ο ο πλειστηριασμός. Αλλά και να εντοπιστεί ο πιστωτής…