Καλή σεζόν

καλές εκλογές

όλα καλά

 

 

Απ’ τη σημερινή συνέντευξη Μητσοτάκη στο ΣΚΑΙ και το “Ακραίως” του Τ. Χατζή, μπορείς να δεις με ποια κριτήρια θεωρεί ο αρχηγός σου ότι κρίνονται οι δήμαρχοι και -πιθανώς- πως τους κρίνει και ο ίδιος. Στο πρώτο βίντεο, ολόκληρο το απόσπασμα που προέκυψε με αφορμή το Γιάννη Μπουτάρη.

 

 

 

Στο δεύτερο βίντεο, τι θεωρεί ο αρχηγός σου ότι κρίνει τους δημάρχους και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (καθαριότητα, καλή λειτουργία των υπηρεσιών…).

 

 

Στο τρίτο, μια εικόνα της καθημερινότητας στις 27.5.2018, μεσαία μέρα του φετινού τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ορόσημο για την θερινή σεζόν που μόλις άρχισε με το συγκεκριμένο τριήμερο. Μπορείς να δεις και το περσινό σχετικό ρεπορτάζ και να εξάγεις μόνος συμπεράσματα για την βελτίωση ή μη των επιδόσεων. Αν η εικόνα ήταν αυτή σήμερα το μεσημέρι, σε 24 ώρες μπορείς να φανταστείς πως θα είναι. Οκ, μπορεί να αρκεί το ένα δρομολόγιο “δημοσίων σχέσεων”. Θα το ξέρουμε αύριο….

Καλό καλοκαίρι.

 

Πρόσθεσε κι αυτό

Τι έγινε βρέ κορίτσια γιατί τόση μσυρίλα??”

 

 

Ναι. Και τέταρτο βίντεο. Γιατί ο αρχηγός (σου) έκανε λόγο και για συμπάθεια. Και πρέπει να σου έχει, ειδικά μετά την φοβερή υποδοχή στη Βροντού.

Οπότε…. και καλές εκλογές.

 

 

σημΕτΟ: Η άσχετη με το ρεπορτάζ εικονογράφηση του εξώφυλλου και οι σχεδόν άσχετοι με το περιεχόμενο του ρεπορτάζ τίτλοι, είναι αφιερωμένα σε όλους εσάς που συνεχίζεται να επιμένετε ότι δεν πρέπει τα δημοσιεύματά μας να είναι τέτοια, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δυσφήμηση της περιοχής μας. ΑΝ ποτέ ρωτήσετε σχετικά έναν οποιονδήποτε επισκέπτη μας για το σκεπτικό αυτό, θα παραιτηθείτε από την εμμονή σας αυτή. Το θέμα είναι ΠΟΤΕ θα το κάνετε.