Έχει “ξεφύγει”…

και είναι ακόμα δήμαρχος

εμείς γυρίσαμε σελίδα, εσύ διάβαζες και διαβάζεις άλλο βιβλίο – (μόνος επιχείρησες ή είχες και τον ΜΑΠ 31 μαζί σου;;;)

 

 

“…ο Δήμαρχος έδωσε την εντολή στο χειριστή του εκσκαφέα – φορτωτή…”

 

 

 

madiam

 

 

Πέρα από την απέλπιδα προσπάθεια η γελοιότητα να εξασφαλίσει κάποια αποτελέσματα, αλλά κυρίως να παραπλανήσει για το τι πραγματικά συμβαίνει, υπάρχει η πραγματικότητα που δεν θα αποφύγεις, ούτε με την αυτογελοιοποίηση. Κι αυτή συμπεριλαμβάνει τα εξής που θες να ξεχνάς:

  1. Την ίδια επιχείρηση τόλμησες και πέρυσι. Οι παρανομούντες ήταν τότε ….Σκοπιανοί. Αλλά, είτε ήταν Σκοπιανοί, είτε δεν ήταν (και δεν ήταν, ούτε είναι), είναι κάποιοι που διαπιστωμένα πια σου δίνουν λιγότερη σημασία απ’ όση θα έδιναν στον Φανερό/Φαλακρό Πράκτωρ Θου-Βου. Όπως θα έκαναν όλοι που χάνουν μια τσιμεντένια βάση και μια ομπρέλα, ΑΛΛΑ ούτε προσάγονται, ούτε συλλαμβάνονται, ούτε παραπέμπονται, αν και επιμένουν να παρανομούν. Τα ξέρεις εσύ καλά αυτά (τα κόλπα) γιατί είσαι ΚΑΙ δικηγόρος και πας -για δεύτερη χρονιά- αξημέρωτα κι όχι καταμεσήμερο, οπότε θα τσάκωνες και αυτούς που ‘ναι κάτω απ’ τις ομπρέλες… Δεν έκανες κάτι για δεύτερη φορά και θα το κάνεις την τρίτη; Διαπίστωσες δύο τουλάχιστον φορές την απαράδεκτη παρανομία και -ως δήμαρχος και δικηγόρος- απειλείς να το αντιμετωπίσεις ως παρανομία …στο μέλλον;

 

 

2.Λίγες ώρες μετά την επιχείρηση και την δημοσίευση του μοναδικής έμπνευσης δελτίου Τύπου, κάτοικος της περιοχής που παραπονέθηκε φέτος και παραπονέθηκε και πέρυσι (για τις απαράδεκτες και παράνομες συνήθειες όσων απλώς φοβίζεις για μερικές ώρες), δημοσίευσε τα παρακάτω, με κείμενο και φωτογραφίες. Κι έτσι ξέρουμε και αυτό.

Επιχειρηση “γης – μαδιάμ” στην παραλία Νέου Παντελεήμονα γράφει ο τίτλος https://lefteria.blogspot.com/2018/08/blog-post_249.html…. Έλα όμως που η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Για όσους δεν γνωρίζουν ή παραλία Παντελεήμονα εχει ακτογραμμή 600+ μετρα. Όταν λοιπόν ως Δήμαρχος μαζευεις τις μόνιμα στημμένες ομπρέλες από 50-100 μέτρα στη μια άκρη της παραλίας και στην άλλη άκρη δεν έχουν πάρει είδηση έχεις κάνει μισή δουλειά (υπάρχει πάντα η πιθανότητα να το έκανες μόνο για να βγάλεις 2-3 φωτογραφίες δίχως ομως να θες να ενοχλήσεις συγκεκριμένους ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες)

 

Image may contain: one or more people, ocean, beach and outdoorImage may contain: one or more people, sky, beach and outdoor

Image may contain: one or more people, sky, outdoor and natureImage may contain: ocean, sky, outdoor and nature

 

Image may contain: one or more people, ocean, sky, outdoor and nature

 

3 (και σοβαρότερο). Πήγες που πήγες και πήρες μαζί σου φορτωτή και φορτηγάκι. Δεν μάζευες και κάνα σκουπίδι απ’ αυτά που ήταν εκεί μαζί με τις ομπρέλες, να πιάσουν τόπο και τα καύσιμα που σπατάλησες και η ώρα που σπατάλησες για την φοβερή αξημέρωτη επιχείρηση “Γης Μαδιάμ”;;;; (στο Fb είχες ποστάρει και άλλη φωτογραφία, η οποία αποτύπωνε περισσότερα σκουπίδια, αλλά εξαφανίστηκε μετά το δελτίο Τύπου)

Και μια ερώτηση για να ξέρουμε που φτάνει η σπατάλη σου: το φοβερής έμπνευσης δελτίο Τύπου είναι πόνημα του νέου συνεργάτη που ανέλαβε την προβολή κτλ κτλ κτλ;

“Ο ίδιος ο Δήμαρχος επέβλεψε την αποξήλωση των κατασκευών αυτών, με στόχο να περάσει ένα μήνυμα:

Την αρχή του τέλους της ανομίας!

Όλοι πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, και να αντιληφθούμε ότι δεν μπορούμε να περιορίζουμε την ελευθερία στην πρόσβαση και τη χρήση των ακτών. Η επιχείρηση θα επαναληφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ οι παραβάτες θα παραπέμπονται στην Εισαγγελική Αρχή Κατερίνης.”