ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ!!!

(όχι ότι είχαμε και καινούρια...)

τέσσερα -4- οχήματα, ίσα με μισό σπίτι το καθένα, μέσα απ’ τη ΔΕΑΔΟ, οι κάμερες δεν δούλευαν, κανείς δεν είδε κάτι, κανείς δεν είπε το παραμικρό κι εγώ δεν αισθάνομαι καλά τώρα τελευταία… (τέσσερα -4-, ούτε ένα, ούτε δύο που δύο διευθυντές είχε παλιά η ΔΕΑΔΟ αλλά μετά έμεινε ένας για αποτελεσματικότητα…)

 

 

Λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ενώ η προεκλογική αντιπαράθεση ήταν στο αποκορύφωμά της και ο τότε δήμαρχος διεκδικούσε την επανεκλογή του, ισχυριζόμενος ότι η θητεία του ήταν γεμάτη επιτυχίες, ο τότε αντιδήμαρχος Καθαριότητας δήλωνε στην Αστυνομία την κλοπή τεσσάρων, βαρέου τύπου οχημάτων, από ελεγχόμενο χώρο του Δήμου.

Δέκα περίπου μέρες πριν τις εκλογές που ανέδειξαν δήμαρχο Δίου-Ολύμπου τον Βαγγέλη Γερολιόλιο, ο τότε αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Σταύρος Χαρέλας, προσήλθε στο ΑΤ Λιτοχώρου και κατήγγειλε την κλοπή τριών απορριμματοφόρων και ενός οχήματος πλύσης κάδων απορριμμάτων που στάθμευαν χρόνια, παροπλισμένα πια, στο χώρο της ΔΕΑΔΟ. Εκεί που είχε μεταφερθεί και το “στρατηγείο” της Καθαριότητας για …μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και πληρέστερο έλεγχο της υπηρεσίας. Οι πρώτοι που ανακάλυψαν -σχετικά πρόσφατα- το γεγονός, ήταν οι της νέας διοίκησης όταν άρχισαν να ελέγχουν τι παραλαμβάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕτΟ, για την κλοπή των τεσσάρων -4- οχημάτων δεν βρέθηκαν στοιχεία που θα βοηθούσαν την διαλεύκανση της υπόθεσης, αφού οι κάμερες του χώρου της ΔΕΑΔΟ δεν λειτουργούσαν την επίμαχη περίοδο (ο υπεύθυνος για την συντήρησή τους τεχνικός ήταν απλήρωτος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αυτό που θα έλυνε το μυστήριο, πριν καν υπάρξει…). Γενικώς, οι δράστες κατάφεραν να κλέψουν, όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα -4- μεγάλου όγκου ειδικά οχήματα, από ένα χώρο που είναι σε πλήρη θέα και όπου άνθρωποι (εργαζόμενοι) κυκλοφορούν ακόμη και τις μικρές ώρες της ημέρας. Άγνωστο παραμένει και αν τα οχήματα ρυμουλκήθηκαν ή φορτώθηκαν, αφού είναι πολύ πιθανό να μην μπορούσαν να κινηθούν αυτόνομα.

Για το θέμα, αναμένονται επίσημη ανακοίνωση και ενημέρωση του κοινού από την νέα διοίκηση, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό και κάποιο στοιχείο από την έρευνα της Αστυνομίας.

 

σημΕτΟ: καταγράφηκε οπουδήποτε αν τα παροπλισμένα και κλαπέντα οχήματα διέθεταν μπαταρίες;