ΠΡΟΣΟΧΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

δεν “παίζαμε” με τον “Γηρυόνη”, ΔΕΝ “παίζουμε” και με την “Διδώ” – συνεχής ενημέρωση

 

 

 

 

Η “Διδώ” ήρθε με μικρή καθυστέρηση, αλλά από τα ξημερώματα σήμερα έχει επιβεβαιώσει τις προγνώσεις των μετεωρολόγων για την ένταση και τα αποτελέσματά της, ειδικά στην Πιερία. Σε ό,τι αφορά τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα που ήταν (λίγο-πολύ) αναμενόμενα και μετά τις πρόσφατες κακοκαιρίες, με μία προσθήκη: στον Πλαταμώνα, εκτός από τα προβλήματα που δημιουργούν τα ρέματα που διατρέχουν το γραφικό παραθαλάσσιο θέρετρο, μια σημαντική κατολίσθηση είναι σε εξέλιξη.

Επί τόπου βρίσκονται ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος και η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου και πολλοί παράγοντες της δημόσιας διοίκησης, προκειμένου να αποφασίσουν πως θα αντιμετωπίσουν το ανησυχητικό φαινόμενο.

Σε όλη την έκταση του Δήμου μας απαιτείται η μέγιστη προσοχή στις μετακινήσεις και η πλήρης εφαρμογή όλων των υποδείξεων, γενικών και ειδικών. Σε συναγερμό βρίσκονται από τα ξημερώματα η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και όλος ο μηχανισμός του Δήμου, των Δήμων της Πιερίας και της Αντιπεριφέρειας. Σύμφωνα με τις προγνώσεις, η κακοκαιρία θα υποχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης, 12.12.2019.

Η ενημέρωση της ΕτΟ θα είναι σε συνεχή ροή για όλη την διάρκεια της κακοκαιρίας.

 

 

 

 

 

Κλειστά τα σχολεία

 


 

                                                                                                         Τετάρτη  11-12-2019

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την  Δ.Ε.Υ.Α.Δ.ΟΛ  σας  ανακοινώνουμε ότι  λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και των ζημιών στα δίκτυα ύδρευσης στον Πλαταμώνα και  στους Νέους Πόρους, παρακαλούμε τους κατοίκους να αποφεύγουν να πίνουν νερό έως ότου αποκατασταθούν οι βλάβες του δικτύου.

Ευχαριστούμε τους Δημότες για την κατανόηση.

 

Από τη ΔΕΥΑΔΟΛ