Ο ΣΥΡΙΖΑ …το εργαλειοποίησε

κι η -σημερινή- κυβέρνηση ... το καταβάλει

κι η ΝΟΔΕ ευχαριστεί τον -σημερινό- υπουργό γιατί … αφουγκράστηκε την αγωνία των παραγωγών… (χωρίς να το εργαλειοποιήσει)

 

 

 

 

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή  ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μ. Βορίδη

 

 

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Νομού Πιερίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μ.Βορίδη για την έγκριση καταβολής  της χορήγησης ενισχύσεων  (de minimis) στους καπνοπαραγωγούς του Νομού (50 ευρώ το στρέμμα).

Ο κ. Υπουργός, αφουγκραζόμενος την αγωνία των παραγωγών και την αδικία προς το πρόσωπό τους από την απερχόμενη κυβέρνηση, η οποία εργαλειοποίησε για ψηφοθηρικούς λόγους το εν λόγω επίδομα, ανταποκρίθηκε με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα για την οικονομική στήριξή τους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, με αίσθημα ευθύνης, στάθηκε  στο πλευρό των αγροτών μας, ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημά τους. Οι αγροτοπαραγωγοί της Πιερίας είδαν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους αθροιστικά 1, 5 εκ. Ευρώ τις ημέρες των Χριστουγέννων και αν μη τι άλλο αυτή η εξέλιξη μας χαροποιεί όλους και αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί κάθε τι που υπόσχεται.

 

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ

Χαράλαμπος Μπρουσκελης                                                     Ο υπεύθυνος αγροτικού τομέα

                                                                                                                  Δημήτριος Τσιμητρης

 

 

*φωτογραφία αρχείου