“Έφυγε” ξαφνικά

ο Χρήστος Καζακλάρης

μεσημέρι Θεοφανίων, στο Λιτόχωρο

 

 

 

Ο ξαφνικός χαμός ενός εμβληματικού πρώην βουλευτή Πιερίας, του Χρήστου Καζακλάρη, σημάδεψε τον σημερινό εορτασμό των Θεοφανίων στο Λιτόχωρο. Ο παλαίμαχος πολιτικός της πρώτης γενιάς του ΠΑΣΟΚ και επί τέσσερις θητείες βουλευτής κατέρρευσε, λίγο πριν την 1 το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν σε κατάστημα του Λιτοχώρου, μεταφέρθηκε άμεσα στο κοντινό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, έχοντας ήδη διαπιστωθεί ότι κατέληξε, πιθανώς από ανακοπή.

Το δυσάρεστο γεγονός σοκάρισε το γεμάτο από κόσμο, κατοίκους, Πιεριείς και επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα Λιτόχωρο, την ώρα που τα Σίχνα επέστρεφαν στις ενορίες τους και τα καταστήματα της κεντρικής πλατείας γέμιζαν από κόσμο και ευχές, αμέσως μετά τον εορτασμό των Θεοφανίων και την κατάδυση του Σταυρού στο Λάκκο (Φαράγγι του Ενιπέα). Στο ίδιο κατάστημα βρισκόταν ο πρώην δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, Σάββας Χιονίδης, αλλά και η σύζυγος του άτυχου Καζακλάρη, η οποία υπέστη σοκ.

 

 

 

 

Το Κίνημα Αλλαγής Πιερίας, φίλοι, μέλη, Νομαρχιακή Επιτροπή, Δημοτικές Οργανώσεις  εκφράζουμε  τη βαθιά μας λύπη για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ,  Χρήστου Καζακλάρη.

Με τον Χρήστο συμπορευθήκαμε στους αγώνες για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση. Διακρίθηκε για την ανιδιοτέλεια, το ήθος, την σεμνότητα και την συνέπειά του. .

Απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

 

 

Για την Νομαρχιακή Επιτροπή

 

Κώστας Κιτιξής
Γραμματέας ΝΕ
Κινήματος Αλλαγής Πιερίας

 

 

Χρήστος Καζακλάρης, 25 Αυγούστου 1942 – 6 Ιανουαρίου 2020