Έχει διοίκηση το “Αλεξάνδρειο”;

και ποια;;;

Δημόπουλος και Πασχάλης ερίζουν, αλλά στο παρασκήνιο – αποφάσεις επί αποφάσεων (δικαστηρίου) και τίποτα θετικό για το “Αλεξάνδρειο”

 

 

 

 

 

Έχει διοίκηση το “Αλεξάνδρειο” και ΠΟΙΑ;

 

 

Η μία διοίκηση διέρρευσε στην ΕτΟ ότι εξελέγη και φρόντισε να μην υπάρχει δυνατότητα διασταύρωσης της είδησης.

Η άλλη διοίκηση δημοσίευσε φωτογραφίες από πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη που δέχτηκε, για να ενημερώσει -πλαγίως- ότι εξελέγη.

Χθες, στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος απάντησε και δεν απάντησε, περιγράφοντας συνεδριάσεις με φακούς και “στο όρθιο”.

Μετά την χθεσινή αναφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάποιοι θυμήθηκαν το εξάμηνο της προθεσμίας για την αίτηση ακύρωσης των εκλογών.

Όλοι θέλουν να το διοικούν και κανείς δεν πληρώνει την ΔΕΗ;;;

Όλοι θέλουν να το διοικούν, αλλά το “Αλεξάνδρειο” έχει καταδικαστεί -από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του- σε ρόλο μεγάλου, τζάμπα πανηγυριού που καμία σχέση δεν έχει με τους υψηλούς σκοπούς που ανέλαβε να επιτελέσει.

Όσο για την υπέρ του έθνους εθελοντική προσφορά… κανένας εθελοντισμός -αυτού του είδους- δεν κοστίζει στο έθνος 125.000 (ευρώ).

Και καμία ευαγής δράση δεν συνάδει με εν κρυπτώ διαδικασίες (επιλογή όλων των διοικήσεων του “Αλεξανδρείου”). Ως και τα σωματεία και οι σύλλογοι έχουν υποχρέωση να δημοσιεύουν τις σχετικές ανακοινώσεις και προσκλήσεις. Πολύ περισσότερο το Διεθνές Ίδρυμα Μνημείου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

14.11.2019

 

 

Μπάχαλο στο “Αλεξάνδρειο” … παρουσία της Αστυνομίας