Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Νικολαΐδου και τη Σοφία Ασουμανάκη

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο διπλό σκιφ γυναικών από την Κατερίνα Νικολαΐδου και τη Σοφία Ασουμανάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη

e-mail: press@pieria.pkm.gov.gr
Ιστοσελίδα: www.pkm.gov.gr
Τηλ. επικοινωνίας: 2351351208

Κατερίνη, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο διπλό σκιφ γυναικών από την Κατερίνα Νικολαΐδου και τη Σοφία Ασουμανάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην Κατερίνα Νικολαΐδου και τη Σοφία Ασουμανάκη, τα δύο ασημένια κορίτσια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο διπλό σκιφ γυναικών στο Ογκεμπέλετ της Γαλλίας. Για ακόμα μία φορά η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια, Κατερίνα Νικολαΐδου μας χάρισε μαζί με τη συναθλήτριά της στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας και συγκίνησης, ακόμα κι αν τα τελευταία χρόνια έχουμε πια συνηθίσει στις εξαιρετικές της επιδόσεις και τις μεγάλες της παγκόσμιες επιτυχίες, φέρνοντας την πόλη μας στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλο το team της εθνικής μας ομάδας κωπηλασίας για την υψηλή τους απόδοση, στους προπονητές, στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης, τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για τους υψηλού επιπέδου αθλητές που προετοιμάζει, καθώς επίσης και στις οικογένειες των αθλητριών μας για τις θυσίες που έχουν κάνει τόσα χρόνια, ώστε τα παιδιά τους να φτάσουν σε τόσο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Άλλωστε ο πρωταθλητισμός είναι ένα συνονθύλευμα παραγόντων που απαιτεί ταλέντο, σκληρή δουλειά, ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα, αλλά κι ένα σταθερό περιβάλλον που εξασφαλίζει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την καλύτερη δυνατή απόδοση των αθλητών μας.
Είναι μεγάλη τιμή όχι μόνο για την Πιερία, αλλά και για την Ελλάδα ολόκληρη να έχουμε αθλητές μας που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 στο άθλημα της κωπηλασίας.
Ως Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, αλλά και ως Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού εύχομαι κάθε επιτυχία προσωπική, αλλά και αγωνιστική στις αθλήτριές μας. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους περιμένοντας με αγωνία να παρακολουθήσουμε την πορεία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες αναμένοντας να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Σοφία Μαυρίδου