Ευχαριστήριο

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Εφέσου του Δήμου Δίου-Ολύμπου Χαράλαμπος Κουτσιμάνης, Εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο κ. Κώστα Δημόπουλο και στους συνεργάτες του.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Εφέσου του Δήμου Δίου-Ολύμπου Χαράλαμπος Κουτσιμάνης, Εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο κ. Κώστα Δημόπουλο και στους συνεργάτες του Αντιδημάρχους κυρίους Καλαϊτζή & Γουλάρα καθώς και στον Αντιπρόεδρο της ΔΕΑΝΟ κ. Μπατζικώστα και σε όλους τους εργάτες κι οδηγούς….Για όλα όσα έκαναν το τελευταίο διάστημα στη Νέα Έφεσο….Μια σειρά επεμβάσεων με γκρέϊντερ από χαλικοστρώσεις σε όλο σχεδόν το αγροτικό δίκτυο και μια από ασφαλτοστρώσεις σε όλο το οδικό δίκτυο, σε λακούβες οι οπόίες ήταν ανοιχτές εδώ και τρία χρόνια δυσκολεύοντας έτσι την μετακίνηση των κατοίκων. Και για να μην παραξηγηθώ από μερικούς που θα προλάβουν με ευκολία να πούν καλά για τα αυτονόητα τους ευχαιριστείς…??? Ένα μόνο θα πω: Τόσα χρόνια που ήταν αυτοί που έπρεπε να τα διορθώσουν αυτά που κάνει η σημερινή διοίκηση του Δήμου..??? Έτσι για να αποδίδουμε όπως πρέπει την ΑΛΗΘΕΙΑ την οποία υπηρετούμε…τα του Κάισαρος το Καίσαρι…..!!!!

 

ΥΓ:

Εκ παραδρομής κι όχι από δόλο, ξέχασα το πρωί να αναφέρω και να ευχαριστήσω μαζί με τους άλλους συνεργάτες του Δημάρχου κ. Δημόπουλου Κων/νου, τον Καταξιωμένο Τοπικό Αντιδήμαρχο Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. ΦΩΛΙΟ Διονύσιο ο οποίος συνεχώς κι ανελλιπώς στηρίζει της προσπάθειες που κάνουμε στο Τοπικό Διαμέρισμα της Νέας Εφέσου…. Είναι συνέχεια κοντά μας σε ότι χρειαζόμαστε….μέσα από εδώ δημόσια τον ευχαριστώ για όλα και να με συγχωρέσει που από δικό μου λάθος δεν αναφέρθηκε το πρωί σε δήλωση μου το όνομα του.
Με τιμή κι εκτίμηση
Χαράλαμπος Κουτσιμάνης
 Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Νέας Εφέσου.