Συγκεντρώσεις, συναντήσεις, ανακοινώσεις…

για τους κοινόχρηστους χώρους

Το θέμα “άνοιξε” άκομψα και βεβιασμένα και η συνέχειά του είναι ανάλογη. Μικρό περιθώριο για τη διόρθωση μεγάλων προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν για δεκαετίες.

Μια δεκάδα επαγγελματίες ανταποκρίθηκαν τελικά στην πρόσκληση για συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Δίου-Ολύμπου, την Πέμπτη 15-10-2015.

Η ανώνυμη έκκληση για συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο δεν μπόρεσε να κινητοποιήσει τους επαγγελματίες του Λιτοχώρου, πιθανώς και γιατί ….ήταν ανώνυμη, γεγονός που επεσήμανε –σε ανακοίνωσή του- και το Σωματείο Επαγγελματιών Λιτοχώρου. Έτσι, όσοι έσπευσαν να ανταποκριθούν στην έκκληση απλώς ενημερώθηκαν άτυπα από το Σωματείο και το Δήμο ότι επίκειται ενημερωτική συνάντηση με το Δήμαρχο, πριν λήξει η διορία της 31ης Οκτώβρη 2015. Το διάστημα αυτό είναι το χρονικό περιθώριο που δόθηκε από το Δήμο για την τακτοποίηση των αυθαιρεσιών, ενώ επίκειται και ανάπλαση της κεντρικής Αγίου Νικολάου.
Μετά την –σχεδόν αποτυχημένη- συγκέντρωση, το Σωματείο Επαγγελματιών Λιτοχώρου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί σε συγκέντρωση των ενδιαφερομένων, λίγο πριν τη συνάντηση με τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Δημόπουλο.

 

Η ανακοίνωση του Σ.Ε.Λ.:
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
με αντιπροσωπεία Μελών του, με τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου,
για θέματα του Κλάδου ΕΣΤΙΑΣΗΣ και ΑΝΑΨΥΧΗΣ.

Καλούμε τα Μέλη μας να προσέλθουν την Τρίτη 20/10/2015 στις 11:00 π.μ. στα γραφεία του Σωματείου (δίπλα από τα ΚΕΠ), προκειμένου να συζητήσουμε και να εκθέσουμε τις απόψεις-προτάσεις για το επικείμενο θέμα, έτσι ώστε να παραβρεθούμε το Δ.Σ. με ολιγομελή αντιπροσωπεία των Μελών μας, στην προγραμματισμένη συνάντηση στις 12:00 π.μ. της ιδίας ημέρας, με τον κύριο Δήμαρχο.