Τελευταίος χειμώνας για τις αυθαιρεσίες

στους κοινόχρηστους χώρους

«Ειδοποίηση επαγγελματιών Δήμου Δίου – Ολύμπου με χρήση κ.χ για απομάκρυνση ή τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών μέχρι 30-4-2016. (Εισήγηση Δημόπουλος Κωνσταντίνος, Δήμαρχος).».

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου της 30ης.10ου.2015 συζητήθηκε και το θέμα των κοινόχρηστων χώρων, υπό τον σπάνιο τίτλο «Ειδοποίηση επαγγελματιών Δήμου Δίου – Ολύμπου με χρήση κ.χ για απομάκρυνση ή τακτοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών μέχρι 30-4-2016. (Εισήγηση Δημόπουλος Κωνσταντίνος, Δήμαρχος).».

 
Η συζήτηση ήταν στην ουσία η επισημοποίηση της συμφωνίας που είχε επέλθει μέρες πριν, μεταξύ δημάρχου και επαγγελματιών του Λιτοχώρου, για την απομάκρυνση των παράνομων κατασκευών από τους κοινόχρηστους χώρους. Οι επαγγελματίες που παρακολούθησαν την συζήτηση, παρεμβαίνοντας, ζήτησαν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα συμμόρφωσης, ατέλεια δύο ετών προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη δαπάνη αντικατάστασης των κατασκευών ή και χρηματοδότησή τους. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αστέριος Γαλάνης, και ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, επεσήμαναν ότι οι προτάσεις μπορούν να συζητηθούν στο διάστημα ως την εκπνοή της περιόδου χάριτος και ότι είναι πολύ σημαντικό να καταθέσουν οι επαγγελματίες προτάσεις για την μορφή και την αισθητική των νέων επιλογών.
Το θέμα «πέρασε» τελικά με τις ψήφους της συμπολίτευσης.

 
ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ
Συγκεντρώσεις, συναντήσεις, ανακοινώσεις…

“Της …Τέντας Νο 2”