ΝΑΙ, το «Αυτό» υπάρχει!!!

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όσοι διερωτώνται γιατί αναδεικνύουμε τα «Αυτά», μπορούν να ανατρέξουν στη νομοθεσία, τη λογική και τις οικολογικές τους ευαισθησίες, ειδικά αυτές που τους οδήγησαν σε δεσμεύσεις ενυπόγραφες σε επίπεδο ΕΕ (Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Πενήντα επτά (57) μέρες μετά την συνεχή ανάδειξη του … «Αυτού», χθες, 13.11.2015, σε επίσημη δημόσια εγκυρότατη διαδικασία (Δημοτικό Συμβούλιο) και από δημοτικούς συμβούλους τριών παρατάξεων (όλοι της αντιπολίτευσης και δυο εξ αυτών επικεφαλής παρατάξεων) ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ «ΑΥΤΟΥ». Μάλιστα, κανείς από τη διοίκηση, μηδέ εξαιρουμένου και του δημάρχου, δεν διαφώνησε με την διαπίστωση των συναδέλφων του της αντιπολίτευσης.

Το πρώτο βήμα έγινε. Η ύπαρξη του «Αυτού» διαπιστώθηκε στο μέγιστο δυνατό βαθμό, αν και προς το παρόν περιγράφτηκε μόνο ως «μπαζότοπος» και «σκουπιδότοπος» . Στην πραγματικότητα, είναι μια ανεξέλεγκτη και παράνομη χωματερή, με παρελθόν, παρόν και αρκετό ακόμη μέλλον. Μια χωματερή ιδιαίτερα επικίνδυνη γιατί εκεί καταλήγουν ανεξέλεγκτα ό,τι θέλει ο καθένας να ξεφορτωθεί. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ. Μια επίσκεψη θα σας πείσει, όπως έλεγε και το παλιό σλόγκαν. Και αν δεν πειστείτε από μια απλή ματιά, δείτε τι έχει θαφτεί ήδη για να δημιουργηθεί αυτή η όχθη των δεκάδων μέτρων που είναι και επικίνδυνη για τον ανυποψίαστο.

 

 

Με δεδομένο ότι για αναγνωριστεί η ύπαρξη του «Αυτού» χρειάστηκαν 57 μέρες, η ΕτΟ θα επιταχύνει την διαδικασία ανάδειξης και πολλών άλλων «Αυτών» σε όλο το Δήμο και γιατί τα «Αυτά» υπάρχουν χρόνια τώρα και γιατί και για τα υπόλοιπα “Αυτά” ΟΛΟΙ μας υποκρινόμαστε ότι ΔΕΝ υπάρχουν.