Δεν παραιτείται

ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Το “θρίλερ” με τους διοικητές των νοσοκομείων της χώρας εξελίσσεται απο τον περασμένο Απρίλιο. Αλλά θα ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές, κατά πάσα πιθανότητα.

Εν αναμονή της αντικατάστασής του τελεί ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, Αστέριος Φαρμάκης, μετά την άρνησή του να παραιτηθεί, προκειμένου –όπως ζητήθηκε από τον ίδιο και τους συναδέλφους του- να διευκολύνει τις διαδικασίες που εξελίσσονται στο Υπουργείο Υγείας.

 

Ήδη έχει κριθεί η τύχη των μισών περίπου διοικήσεων των νοσοκομείων της χώρας και στελεχών του συστήματος Υγείας, χωρίς στον κατάλογο αυτόν να συμπεριλαμβάνεται η διοίκηση του ΓΝ Κατερίνης. Ο κος Φαρμάκης είχε δηλώσει –από τον Απρίλιο του 2015- ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και επιθυμεί την αξιολόγησή του, προκειμένου να είναι υποψήφιος για τη διοίκηση του νοσοκομείου.

 
Η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι ο σημερινός διοικητής βαδίζει προς την έξοδο και προετοιμάζει δημόσιο απολογισμό της θητείας του στη διοίκηση του ΓΝΚ, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα διεκδικήσει με κάθε νόμιμο μέσο αξιολόγηση και ανανέωση της θητείας του.