“…με πολιτικό φανατισμό, στηρίζω Μεϊμαράκη”

Ευ. Πολύζος

o tempora o mores…. ωωω εσύ, τελικό αποτέλεσμα της Κυριακής!

Μία μέρα μετά την απόφαση της ΔΗΜ.Τ.Ο Δίου-Ολύμπου και του πρώην βουλευτή Πιερίας της ΝΔ, Νίκου Κάκκαλου, να υποστηρίξουν επίσημα και δημόσια –με απόφαση της διοίκησής της η Τ.Ο. και με άρθρο του ο κος Κάκκαλος- την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη για την προεδρία της ΝΔ, και ο πρώην βουλευτής Πιερίας της ΝΔ και ο πρώην δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Βαγγέλης Πολύζος, ανακοίνωσε την προτίμησή του για τις εκλογές της 10ης 1.2016.

 

Και η προτίμηση του κου Πολύζου είναι -«με πολιτικό φανατισμό»- στο πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Το παλιό στέλεχος της πιερικής ΝΔ, πέρα από την προσωπική του στήριξη, παρακαλεί γνωστούς και φίλους, την ερχόμενη Κυριακή, να ψηφίσουν Μεϊμαράκη.

Μπορεί η κίνηση Πολύζου, όπως και η κίνηση Κάκκαλου και ΔΗΜ.Τ.Ο., να χαροποιούν το επιτελείο του κου Μεϊμαράκη, προκαλούν ταυτόχρονα αντιδράσεις σε μέλη και στελέχη της Πιερίας, αφού δεν υπήρξαν ανάλογες κινήσεις, ούτε στο νομό, ούτε σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Όπως επεσήμανε σήμερα στην ΕτΟ στέλεχος του κόμματος από τη νότια Πιερία, «μόνο αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να υπάρξει από την κίνηση της Τ.Ο., αφού δεν μπορεί να επιβάλλει την απόφασή της στα μέλη, ούτε –πολύ περισσότερο- να γνωρίζει τι θα ψηφίσει ο καθένας, αλλά η κίνηση αυτή μπορεί να δημιουργήσει τα αντίθετα αποτελέσματα και μόνο λόγω του χαρακτήρα της ενέργειας».

Και μέλη της νομαρχιακής δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για τις κινήσεις στήριξης του κου Μεϊμαράκη, επισημαίνοντας ότι μπορεί να μην απαγορεύεται η έκφραση προτιμήσεων, αλλά όλοι, μέλη και στελέχη, χαρακτηρίζονται απ’ τις επιλογές τους.

Η σχεδόν πανελλαδική πρωτοτυπία της Τ.Ο., των στελεχών της Πιερίας και οι ανακοινώσεις αυτές, πέρα απ’ όλα τ’ άλλα, επιβεβαιώνουν ότι η μάχη για την προεδρία θα είναι σκληρή και μέχρις εσχάτων, μεταξύ Μεϊμαράκη και Μητσοτάκη και λόγω της επικράτησης του κου Τζιτζικώστα σε πολλές περιοχές του νομού με μεγάλη διαφορά. Αν οι ψήφοι αυτή «περάσουν» στον Κυριάκο Μητσοτάκη «μονοκούκι», στην Πιερία και όπου επικράτησε ο περιφερειάρχης στον πρώτο γύρο, τότε η μάχη για το τελικό αποτέλεσμα θα ‘ναι σκληρή, όχι μόνο στην Πιερία, αλλά πανελλαδικά. Πληροφορίες από την Αθήνα θέλουν τις μετρήσεις και τα γκάλοπ να στάζουν αίμα…

Η δήλωση του κου Πολύζου

ΔΗΛΩΣΗ

Στις 10 Ιανουαρίου 2016 με πολιτικό φανατισμό στηρίζω

την εκλογή ως αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας , τον

Βαγγέλη Μεϊμαράκη , τον έντιμο αγωνιστή της Δημοκρατίας και

των ανθρώπων του μόχθου και του ιδρώτα.

Παρακαλώ γνωστούς και φίλους να ψηφίσουν τον

Βαγγέλη Μεϊμαράκη , για το καλό της πατρίδος, του ελληνικού

λαού αλλά και της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης του

αείμνηστου Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Βαγγέλης Γ. Πολύζος
Πρώην Δήμαρχος -Βουλευτής Πιερίας

φωτό: http://pieriareport.gr