Προσκλητήρια και …Δράκουλες

η ρήξη είναι ήδη δεδομένη

οι διαστάσεις της μένουν να φανούν, αν και ήδη τοπικός βουλευτής ταυτίζει τον επικείμενο αγώνα των αγροτών με νεκραναστημένες προθέσεις του Συστήματος για … επάνοδο.

Το σκηνικό μιας απόλυτης –και ίσως ανεπανάληπτης, λόγω μοναδικών συγκυριών- ρήξης στήνεται σιγά-σιγά στην Πιερία, μεταξύ κυβερνώντων και αγροτών, με εκατέρωθεν δηλώσεις που προοιωνίζονται μάχη μέχρις εσχάτων.
Οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα και εντονότερα στη Βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία, έχουν δηλώσει ήδη τις προθέσεις τους για ολομέτωπο και ανυποχώρητο αγώνα, στον οποίο θα επιδιώξουν να έχουν την υποστήριξη και των μη αγροτών. Οι κινητοποιήσεις ξεκινούν στις 20.1.2016, ενώ ήδη Σέρρες και Θεσσαλονίκη βρίσκονται ήδη «στο πόδι». Από σήμερα, η Πιερία ακολουθεί και προπαρασκευάζει το πρακτικό μέρος, με πρώτο επίσημο ραντεβού στην Κατερίνη. Παρόμοιο κάλεσμα θα υπάρξει και για τη νότια Πιερία, με τη Βροντού, την Καρίτσα και το διαμέρισμα Δίου να πρωτοστατεί.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους με τα μηχανήματά τους την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 12 μ.μ. στο κέντρο «Ελιά», με σκοπό την οργάνωση του αγώνα ενάντια στα μέτρα που οδηγούν στην φτωχοποίηση και τον αφανισμό της αγροτικής οικογένειας.

 

Μέχρι στιγμής, οι βουλευτές Πιερίας δεν έχουν αποπειραθεί καμία κίνηση έστω ενημέρωσης, ούτε πολύ περισσότερο να υπερασπιστούν τις κυβερνητικές θέσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό των αγροτών. Σε σημερινή της ανάρτηση στο Facebook, η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μπέττυ Σκούφα, ταυτίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών με προσπάθεια επανόδου του … Συστήματος και διακοσμεί την άποψή της με την εικόνα του κλασσικότερου Δράκουλα όλων των εποχών…

Betty Skoufa
1 hr •
Συνασπίζεται το παλιό και παρωχημένο σύστημα κι ετοιμάζεται να επανέλθει στο προσκήνιο. Πανελλαδικά, περιφερειακά και τοπικά.
Μέσα από κινητοποιήσεις για το αγροτικό, το ασφαλιστικό, το μεταναστευτικό κι ό,τι εφεύρει η αχόρταγη φαντασία (τους).
Μη στριμώχνεστε παιδιά: Δε σας πιστεύει ούτε η ίδια η μάνα σας.

 

skoufdrac