Πρόσω ολοταχώς και το 2016

για το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου

Αντλεί δυνάμεις από την επιβράβευση και την υποστήριξη των διαρκώς αυξανόμενων επισκεπτών και θα συνεχίσει να επεκτείνει δράσεις και προσπάθειες.

Με σπάνια για τις ημέρες μας αισιοδοξία σχεδιάζουν τις δράσεις και τις ενέργειές τους για το 2016, το ΔΣ και ο πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου. Το πρωινό της Κυριακής 17.1.2016 πραγματοποίησαν την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και τον απολογισμό του 2015.

 
Θέματα της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, η έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και η έγκριση των δυο απολογισμών του 2015, αλλά και ο προγραμματισμός δράσης του 2016. Όπως επεσήμανε απευθυνόμενος στο ΔΣ, τα μέλη και τους φίλους του ΝΜΛ, ο πρόεδρος του ΔΣ, Ιωάννης Τριανταφύλλου, παρά τη γενική οικονομική δυσπραγία των ημερών, το Ναυτικό Μουσείο αντλεί δυνάμεις από την επιβράβευση και την υποστήριξη των διαρκώς αυξανόμενων επισκεπτών και θα συνεχίσει να επεκτείνει δράσεις και προσπάθειες και στον καθαρά εκθεσιακό τομέα. Ταυτόχρονα, θα συνεχιστεί η προσπάθεια βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Μουσείου.