ΣΩΘΗΚΕ Η ΔΕΑΔΟ!!!

με κίνηση ματ "καθάρισε" για πάντα

Η ΕτΟ απευθύνει έκκληση στα μέλη του ΔΣ να αποκαλύψουν τον ταπεινό “πατέρα” της σωτήριας ιδέας που θέλει να παραμείνει άγνωστος.

Μια σωτήρια απόφαση έλαβε το ΔΣ και η διοίκηση της ΔΕΑΔΟ, προκειμένου να λύσει άπαξ και δια παντός τα οικονομικά της προβλήματα και να μην αντιμετωπίσει ξανά το φάσμα του παθητικού ισολογισμού, αλλά και να πληρώνει με άνεση διάφορα «βάρη» που επωμίζεται από το Δήμο.
Η δημοτική μας επιχείρηση, διερμηνεύοντας σωστά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ειδικά την κοινωνικοοικονομική συγκυρία, αλλά και εξειδικεύοντας την ανάλυσή της στο μέρος της αγοράς που αφορά τους επαγγελματίες-χρήστες βαρέων οχημάτων/μηχανημάτων, αποφάσισε να «ξανοιχτεί» στον τομέα παροχής υπηρεσιών, όπως η επισκευή και η συντήρηση επαγγελματικών οχημάτων, φορτηγών, κτλ. Με δεδομένο ότι στην περιοχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου και στις κοντινές περιοχές βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλα έργα, η επιλογή αυτή μπορεί πράγματι να αποβεί σωτήρια, όχι μόνο για τη δημοτική επιχείρηση, αλλά όλον τον πληθυσμό του Δήμου που συμπεριλαμβάνει ουκ ολίγους ειδικούς τεχνίτες. Μετά μικρό δοκιμαστικό διάστημα, αναμένεται η δραστηριότητα αυτή να επεκταθεί, να διαφημιστεί και φυσικά να υπάρξουν και οι ανάλογες αθρόες προσλήψεις.

 
Πληροφορίες θέλουν η απόφαση να πάρθηκε σε συνεδρίαση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -αλλά και γιατί η ΔΕΑΔΟ είναι κατ’ ευφημισμόν δημοτική, ενώ στην ουσία είναι ιδιωτική ΑΕ -με άγνωστο ιδιοκτήτη- αλλά και για να μην υπάρξει κινητοποίηση ανταγωνιστών.

Η ΕτΟ θα συνεχίσει το ρεπορτάζ για να πληροφορηθεί η ίδια και οι φανατικοί της αναγνώστες σε ποιον ανήκει η πατρότητα της σωτήριας ιδέας. Γιατί ειδικά σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς, πρέπει όλοι να γνωρίζουμε, όχι τι κάνει ο Δήμος σου για σένα, αλλά τι κάνεις εσύ για το Δήμο.-