Αύριο κλείνουν την εθνική για 2 ώρες

σήμερα κατέλαβαν την ΔΟΥ

Παραμένουν στα μπλόκα της Κατερίνης οι αγρότες της Πιερίας και υπενθυμίζουν την αποφασιστηκότητά τους μέχρι το πρώτο σημαντικό ραντεβού: 28.1., Agrotica 2016, Θεσσαλονίκη.

Την ΔΟΥ Κατερίνης κατέλαβαν σήμερα 22.1.2016 οι αγρότες του μπλόκου της Κατερίνης, για δυο ώρες από τις 10 ως τις 12 το μεσημέρι, κλιμακώνοντας τις διαμαρτυρίες τους και διατηρώντας τις δυνάμεις των αγροτών για το πανελλαδικό συλλαλητήριο της 28ης.1.2016 στη Θεσσαλονίκη.

 

Οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ σταμάτησαν να εργάζονται για όσο διάστημα διαρκούσε η κατάληψη, ενώ οι εκπρόσωποι των αγροτών ενημέρωσαν τον προϊστάμενο της Εφορίας και το προσωπικό για τα αιτήματα των αγροτών που βρίσκονται για Τρίτη μέρα τους δρόμους.
Η συντονιστική των κινητοποιήσεων επιτροπή στην Πιερία αποφάσισε σήμερα να κλείσει την εθνική οδό στο ύψος της Κατερίνης για δύο ώρες, μεταξύ 14.00 και 16.00. Κάλεσε δε τα δυο μπλόκα της Κατερίνης να ενισχυθούν με όλους όσους δεν μετέχουν ως τώρα και να προσθέσουν τις δυνάμεις τους στα μπλόκα στην βόρεια και νότια έξοδο της πόλης.