Ζήτω το “Αυτό#1”

και η Επανάσταση του Ολύμπου

152 μέρες μετά την πρώτη καταγραφή μας, στις 18.9.2015. Εξωραίζεται και πάλι. Επίσημοι προσκεκλημένοι θα το δούνε; Τυχαίοι περαστικοί; Επισκέπτες επετειακοί; Κάνας υπουργός;;; Εξωραίζεται, πάντως… από το νέο ιδιοκτήτη.

Κάτι το ‘να-κάτι τ΄ άλλο, κάτι η έλευση διασήμων προσκεκλημένων με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της Επανάστασης του Ολύμπου, ο νέος ιδιοκτήτης (ΔΕΑΔΟ) αποφάσισε να το εξωραΐσει –πάλι το «Αυτό#1» γιατί είχε παραγίνει το πράμα και σε όψη και σε οσμή.

Έτσι, σήμερα 16.2.2016, από νωρίς το πρωί, άρχισε ο εξωραϊσμός του «Αυτού#1» με τις φροντίδες του προσωπικού της ΔΕΑΔΟ που γνωρίζει τόσο καλά το συγκεκριμένο έργο, ώστε δεν χρειάζεται καμία επίβλεψη. Ακόμα και το μικρό πρόβλημα της ανάφλεξης των σκουπιδιών αντιμετωπίζεται επί τόπου, έστω κι αν κρυφή φωτιά παράγει γαλάζιο καπνό!!! (βίντεο).

Έτσι, το «Αυτό#1» μας θα «γιορτάσει» έναν ακόμα «Κοροβάγγο», περιποιημένο, εξωραϊσμένο και κρυμμένο από τα βλέμματα των διασήμων προσκεκλημένων μας που μπορεί «να το πάρουν μυρουδιά», περνώντας πλάι του, αλλά δεν θα «το πάρουνε χαμπάρι»…
Τα υπόλοιπα «Αυτά» βρίσκονται σε λιγότερο εμφανείς τοποθεσίες, οπότε θα συνεχίσουν κι αυτά να αυξάνονται και να πληθύνονται, ανεξαρτήτως τοπικών επετείων και επισκεπτών.-