27 μέρες στα μπλόκα

ενισχύθηκαν σήμερα απ' το Λιτόχωρο

Προσήλθαν και όσοι έμεναν στον καναπέ. Διάλογος δεν υπάρχει, αλλά επιμένουν ότι θα γυρίσουν στις δουλειές τους μόνο ικανοποιημένοι…

Με αγρότες και τρακτέρ από το Λιτόχωρο και άλλα μέρη του Δήμου Δίου-Ολύμπου ενισχύθηκε σήμερα το μπλόκο της Κατερίνης που έκλεισε επ’ αόριστον στις 6 το απόγευμα της 15.2.2016.
Συμπληρώνοντας 27 μέρες κινητοποιήσεων και μετά την κάθοδο στην Αθήνα, οι αγρότες διακηρύσσουν ότι ο αγώνας τους κλιμακώνεται και δυναμώνουν τα μπλόκα, δηλώνοντας πίστη στην τελική θετική έκβαση του αγώνα τους. Παρ’ όλα αυτά, καμία διέξοδος δεν φαίνεται από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει ο διάλογος με την κυβέρνηση και ήδη –μετά την πετυχημένη, αλλά χωρίς αποτελέσματα διαμαρτυρία στην πρωτεύουσα- η πρόταση για διάλογο από μηδενική βάση έδωσε τη θέση της στο διάλογο για τα πέντε σημεία που προτείνουν οι αγρότες.

Παρ’ όλα αυτά, η παρουσία των αγροτών στα μπλόκα ενισχύεται και τις επόμενες μέρες –και με εκδηλώσεις- οι αγρότες θα επαναλάβουν ότι οι κινητοποιήσεις τους θα ολοκληρωθούν μόνο με ικανοποίηση των αιτημάτων τους.