Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

αλλά μην το κάνουμε και θέμα

Αφού δεν ενδιαφέρει τον πρόεδρο, δεν μας “πέφτει λόγος”…

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης του Δήμου Δίου-Ολύμπου εξέδωσε σήμερα δυο δελτία Τύπου, στη ουσία τέσσερα γατί από κάποιο λάθος χρειάστηκε να τα ξαναστείλει στους αποδέκτες τους.
Επίσης, και ο ίδιος ο δήμαρχος και όλη σχεδόν η ομάδα του έχουν λογαριασμούς στο facebook και ποστάρουν κατά το δοκούν, ενίοτε και υπερβολικά.

Ο ιστότοπος του Δήμου μας υπάρχει και λειτουργεί κανονικά και –εδώ και αρκετές μέρες- έχει αναγγείλει την επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 24.2.2016.
Ένα τοπικό blog που δεν φείδεται χρόνου και χώρου για θέματα Χρυσής Αυγής και λοιπών κοινωφελών απόψεων, δημοσίευσε αργά, το βράδυ της Δευτέρας 22ας.2.2016, την πληροφορία ότι αύριο συνέρχεται ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Σε δώδεκα ώρες από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, συνεδριάζει το Δημοτικό μας Συμβούλιο, σε τακτική συνεδρίαση με 12 θέματα, συνεδρίαση στην οποία οι δημοτικοί σύμβουλοι κλήθηκαν στις 19.2.2016, αν όχι νωρίτερα.

Κε πρόεδρε, έχει ξανασυμβεί να μην ανακοινώνεται πουθενά, ούτε στον ιστότοπο του Δήμου, επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συμφωνείτε; Το εγκρίνετε; Είναι καλό; Νόμιμο;

ds23.2.20161

        ds23.2.20162